Contactgegevens

Heb je vragen?

Bel ons op

06 14 64 02 25  of 06 23 22 92 80

Routebeschrijving

Dat gaat makkelijk via Google Maps of bekijk
het adres in de onderste balk van onze website.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Wil je meer weten over Team What Else., onze aanpak en onze diensten coaching, training, advies en management en wil je een maatwerk oplossing voor jouw vraagstuk(ken)? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Kennis maken?

Direct een kennismakingsgesprek aanvragen kan ook via het aanvraagformulier. We gaan graag het gesprek met je aan.  Dat is altijd vrijblijvend en het is vaak de eerste stap naar een samenwerking op persoonlijke basis.

Persoonlijk advies?

Via 06 14 64 02 25 of 06 23 22 92 80 kun je ons bereiken voor persoonlijk ontwikkeladvies. Of wil je meer weten van de trainingen voor groepen, zowel in company als op externe locaties. We helpen je graag verder.

Strategische verandervraagstukken of (online) marketing advies?

Ook voor antwoorden op strategische vraagstukken waarin kennis van veranderkunde onmisbaar is, gaan we graag met jou in gesprek. En als je voor korte of langere tijd gebruik wilt maken van (interim) strategisch of operationeel management, project- of programmamanagement, dan ben je bij ons op het juiste adres! Maar ook op het gebied van (strategische) marketingvraagstukken denken en werken we graag met je mee. Vanzelfsprekend met veel kennis van en focus op online marketing.

Kortom: we helpen je graag op weg! Neem gerust contact met ons op.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van de Orde van organisatiedeskundigen en – adviseurs van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn in te zien op onze website. Wil je meer weten over ons privacy en cookie beleid, lees dan verder op onze site.

Contactformulier

1 Step 1
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Bericht
0 /
Previous
Next
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!