Leuk dat je contact met ons op wilt nemen!

Contactformulier

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Routebeschrijving

Parkeren Team What Else.

Via Google Maps vind je makkelijk de route vanuit jouw vertrekpunt, te voet, met openbaar vervoer, fiets of auto. We juichen het toe als je lekker sportief te voet of met de fiets ons bezoekt of met openbaar vervoer.

Is de auto voor jou nu de beste optie, dan kun je vlakbij Team What Else. parkeren op onze eigen parkeerplaats.

Je vindt de parkeerplaats aan de rechterzijde van het ECI complex. Bij de centrale parkeerplaats rijd je naar rechts voorbij het kantoor van Engelman Architecten, Restaurant One en het kantoorgebouw ECI 1-7. Je rijdt voorbij de brug aan de linkerzijde (dus niet over de brug) en direct na de brug sla je linksaf de parkeerplaats op. Daar vind je rechts in de hoek onze eigen parkeerplaats waar je kunt parkeren.

Nadat je hebt geparkeerd, loop je te voet voorbij de vistrappen, de brug (die je net gepasseerd bent) over en vervolgens naar links waar de ingang is van ECI 8-11. De entree is ‘onder de boog’ aan de linkerzijde. Wij zijn bij de zuil in het portaal bereikbaar via ECI 9.

Hulp nodig? Neem contact met ons op en bel Else via 06-14 64 02 25 of Job via 06-23 22 92 80.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn? We helpen je graag!

Wil je meer weten over Team What Else., onze aanpak en onze diensten coaching, training, advies en management en wil je een maatwerk oplossing voor jouw vraagstuk(ken)? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden. In de regel lukt het bijna altijd om op korte termijn (1-5 werkdagen) een eerste afspraak in te plannen en – indien gewenst – kan het traject ook al op korte termijn starten. Geen lange wachtlijsten dus bij ons!

Kennis maken?

Direct een kennismakingsgesprek aanvragen kan ook via het aanvraagformulier. We gaan graag het gesprek met je aan.  Dat is altijd vrijblijvend en het is vaak de eerste stap naar een samenwerking op persoonlijke basis.

Persoonlijk advies?

Via 06 14 64 02 25 (Else) & 06 23 22 92 80 (Job) kun je ons bereiken voor persoonlijk ontwikkeladvies op het gebied van vitaliteit en leiderschap. Of wil je meer weten van de trainingen voor groepen, zowel in company als op externe locaties. We helpen je graag verder! Misschien vind je het antwoord op jouw vraag wel bij onze antwoorden op veel gestelde vragen (FAQ’s). Daar hebben we al behoorlijk wat vragen en antwoorden op staan en we breiden dit ook steeds verder uit.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van de Orde van organisatiedeskundigen en – adviseurs van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn in te zien op onze website. Wil je meer weten over ons privacy en cookie beleid, lees dan verder op onze site.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!