Aanbod training

Effectief en nuttig om teams beter te laten functioneren

Training is een effectief en nuttig middel om teams beter te laten functioneren. Of het nu gaat over teambuilding, omgaan met werkdruk, omgaan met veranderingen of het effectiever laten functioneren van teams, Team what else. heeft ruime ervaring in het trainen van teams op verschillende niveaus en in verschillende samenstellingen.

De training programma’s van Team What Else.

Het aanbod van trainingen is hieronder weergegeven. Wij kiezen voor thema’s die als basis dienen. De trainingen worden geregeld ‘los’ ingezet, maar onze ervaring is dat het rendement van de training groter is als de training(en) onderdeel is (zijn) van een programma binnen de organisatie of het bedrijf. Zo is de training ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en ervaar meer werkplezier’ uitermate geschikt als onderdeel van een programma ‘Vitaliteit’, ‘Duurzame inzetbaarheid’ of ‘Werkstress´. Wij helpen ook graag in het samenstellen en uitwerken van dergelijke programma’s. Bij advies lees je hier meer over. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook!

Heb je een specifieke vraag voor jouw bedrijf of organisatie of voor het team waar je leiding aan geeft, neem dan contact op met ons. In overleg kan het ideale programma op maat worden gemaakt. Ook als je vragen hebt over bovenstaand aanbod, neem dan contact op. Een tipje van de sluier over onze visie lees je hieronder.

Rol leidinggevende cruciaal bij slagen teamontwikkeling

Ieder professioneel team maakt een aantal fasen door in de ontwikkeling. Deze fasen vragen een verschillende rol/houding/aanpak van zowel teamleden als leidinggevenden. Coaching en training zijn uitermate nuttig in het vergroten van de effectiviteit van teams, maar ook zeker in het verbeteren van de teamprestaties (meer output) en de onderlinge sfeer. Een leidinggevende die oog heeft voor het wel en wee van zijn of haar teamleden, heeft veel baat bij coaching en training, voor zowel hem- of haarzelf, de individuele teamleden alsook voor het collectief.

Een team dat op de juiste wijze gecoacht en getraind wordt, gaat groeien en presteert beter. Uiteraard heeft de leidinggevende hierin een cruciale rol. Maar een leidinggevende die hierbij een coach/trainer inschakelt om de teamontwikkeling te versnellen of om knelpunten op te lossen, zal ervaren dat het team grote sprongen maakt. Een ongekende groei omdat de coach/trainer als buitenstaander een frisse kijk heeft op het team. ‘Vreemde ogen dwingen…’, zeker als de coach/trainer een positief-kritische kijk heeft op het team: wat gaat er goed en wat kan verbeterd worden? In een open sfeer werken we samen aan het verbeteren van de teamprestatie en de sfeer.

Hoe we dat doen? Maak vrijblijvend kennis met ons. We gaan graag het gesprek aan!

Heb je een individuele coachvraag, neem dan ook contact op met ons. In overleg kan het ideale programma voor jou persoonlijk worden gemaakt. Wil je weten wat de essentie van onze aanpak bij individuele coaching is, dan kun je hier verder lezen.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!