Tijd voor een groeispurt voor de leidinggevende…

Ga jij aan de slag en durf je te werken aan ‘jezelf 2.0?’ Ontwikkel je persoonlijk leiderschap en maak nu die groeispurt als leidinggevende.

De waan van de dag zorgt voor drukke werkweken, een overvolle agenda en dat vraagt veel van jou als leidinggevende. Je hebt voor je team niet altijd de rust en de tijd om er volledig voor hen te zijn. Hoe graag je dat ook zou willen… Maar juist als je het druk hebt (altijd…?), is het van groot belang om te reflecteren. Start daarom nu met het maatwerk programma ‘Groeispurt voor de leidinggevende/manager’

Wat gaat er goed en wat kan beter? Hoe kan ik beter leiding geven? Weet ik echt wat mijn team nodig heeft? Wat kan ik doen om die vernieuwing beter door te voeren? Wat gebeurt er in onze organisatie en in de markt? En hoe ga ik hier op inspelen? Hoe zet ik verandermanagement goed in? En hoe krijg ik meer balans in werk, werkdruk, werkplezier en privé? Maar ook… hoe vergroot ik mijn persoonlijk leiderschap? Hoe ontwikkel ik mijn management skills verder? Vele vragen… de waan van de dag staat de antwoorden wel eens in de weg!

Werk aan ‘jezelf 2.0’, this is the moment!

Het programma ‘Groeispurt voor de leidinggevende ‘ is een maatwerk programma voor de veeleisende (management) professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken. Je wilt een groeispurt maken in je rol en je wilt eenmalig of frequent/periodiek sparren met iemand die ‘los van jouw waan van de dag’ naar jouw situatie kijkt. En je hierin een spiegel voor houdt. Soms confronterend; altijd opbouwend.

Voor wie?

Dit programma is uitermate geschikt voor leidinggevende en manager die wil sparren en verder wil groeien. Je kunt instappen op alle niveaus: fundament, gevorderd of senior management.

Juist in combinatie met de eigen praktijk biedt dit programma nieuwe strategische inzichten en een verbetering van je competenties als leidinggevende. Vooral ook interessant als je het ’te druk’ hebt en geleefd wordt in de waan van de dag. Dat is juist het moment om te reflecteren…

Mocht je willen weten of dit programma over eigentijds leidinggeven iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact op met ons en ontdek waarom dit programma optimaal rendement oplevert voor jou.  Direct inschrijven kan ook via onze site. Je inschrijving is pas definitief na kennismaking, goedkeuring offerte en een wederzijdse ‘klik’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!