Concreet en meetbaar resultaat. Door onze maatwerk aanpak.

Voor wie?

Wij werken voor, maar meer nog samen met leidinggevenden en medewerkers. Van zowel bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf als non-profitorganisaties. Vooral in de (zakelijke) dienstverlening, de zorgsector, het onderwijs en bij lokale en rijksoverheden leveren wij maatwerk.

Wij gaan voor een persoonlijke benadering met onze maatwerk aanpak. Geen standaard werk, maar gerichte oplossingen voor jouw specifieke vragen!

Training, coaching, advies en management

Wij trainen en coachen teams en individuen. Met name op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit en teamontwikkeling. Daarnaast adviseren, trainen en coachen wij MT’s en directies. En dan vooral op het gebied van (werk-) processen, organisatie- en marktvraagstukken rondom strategische thema’s. Denk hierbij aan thema’s als werkdruk/werkplezier, duurzame inzetbaarheid, verzuimvraagstukken en loopbaanontwikkeling. Of bijvoorbeeld marketing vraagstukken, customer journeys of verandertrajecten.

Op weg naar een vitaler leven. Coaching en training voor jou persoonlijk.

Onze aanpak voor leidinggevenden en medewerkers

Wij starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Deze intake is om de vraag achter de vraag boven water te krijgen. We stellen op basis hiervan een helder plan van aanpak op. Tijdens het traject is er geregeld contact over de voortgang. En na afloop zorgen wij dat er een duidelijke evaluatie is alsook (desgewenst) een heldere eindrapportage.

De leidinggevenden en medewerkers pakken zelf de regie op hun loopbaan. Zij voelen zich zelf verantwoordelijk voor de eigen toekomst. Wij coachen en trainen mensen in organisaties op persoonlijke en respectvolle wijze.

Resultaatgericht, groei, maatwerk, positiviteit en energie!

Coaching

Coaching van individu, gericht op vitaliteit en leiderschap

Training

Training van teams, gericht op vitaliteit en leiderschap

Advies

Strategisch advies over vitaliteit en leiderschap

Management

Interim, project- en programmamanagement

Wil je meer weten over coaching, training, advies en management door Team What Else.?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Benieuwd hoe wij vitaliteit en leiderschap verder ontwikkelen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op of bezoek ons kantoor in Roermond in Limburg. We staan voor je klaar! We vertellen je graag meer over onze aanpak en en ontdek welke resultaten wij samen met jou kunnen bereiken!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!