Over ons

Concreet en meetbaar resultaat. Door onze maatwerk aanpak.

Wij gaan voor een persoonlijke benadering met onze maatwerk aanpak. Geen standaard werk, maar gerichte oplossingen voor jouw specifieke vragen!

Voor wie?

Wij werken voor, maar meer nog samen met leidinggevenden en medewerkers. Van zowel bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf als non-profitorganisaties. Vooral in de (zakelijke) dienstverlening, de zorgsector, het onderwijs en bij lokale en rijksoverheden leveren wij maatwerk.

Training, coaching, advies en management

Wij trainen en coachen teams en individuen. Met name op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit en teamontwikkeling. Daarnaast adviseren, trainen en coachen wij MT’s en directies. En dan vooral op het gebied van (werk-) processen, organisatie- en marktvraagstukken rondom strategische thema’s. Denk hierbij aan thema’s als werkdruk/werkplezier, duurzame inzetbaarheid, verzuimvraagstukken en loopbaanontwikkeling. Of bijvoorbeeld marketing vraagstukken, customer journeys of verandertrajecten.

We brengen/houden mensen en bedrijven/organisaties in beweging. Met concreet en meetbaar resultaat voor bedrijven en organisaties:

  • medewerkerstevredenheid omhoog
  • output beter
  • klanttevredenheid omhoog
  • ziekteverzuim omlaag
  • kosten omlaag

En voor de leidinggevenden en medewerkers:

  • persoonlijke groei
  • betere balans in privé en werk
  • hogere effectiviteit
  • meer energie en positiviteit
  • hogere vitaliteit

Onze aanpak voor leidinggevenden en medewerkers van bedrijven en organisaties

Wij starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Deze intake is om de vraag achter de vraag boven water te krijgen. We stellen op basis hiervan een helderplan van aanpak op. Tijdens het traject is er geregeld contact over de voortgang. En na afloop zorgen wij dat er een duidelijke evaluatie is alsook (desgewenst) een heldere eindrapportage. Meer weten hierover, lees dan verder op onze site.

Resultaatgericht, groei, maatwerk, positiviteit en energie zijn de sleutelwoorden in onze manier van werken.

De leidinggevenden en medewerkers pakken zelf de regie op hun loopbaan. Zij voelen zich zelf verantwoordelijk voor de eigen toekomst. Wij coachen en trainen mensen in organisaties op persoonlijke en respectvolle wijze. Met als insteek het vergroten van de (persoonlijke en organisatorische) effectiviteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Dan gaan we samen aan de slag met de oplossing voor jouw vraagstuk(ken).

Oh ja… wij zijn….:

Else en Job van Lier, Team What Else. Aangenaam kennis te maken!

Op onze LinkedIn pagina lees je meer over Team what else.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!