wie is team what elseManagement diensten

Wij spreken liever van leidinggeven en leiderschap….

Management ‘nieuwe stijl’, empathisch leiderschap, mens- en teamgericht leiding geven. Welke term je er ook aan geeft… feit is dat tijden veranderen. Organisaties veranderen, mensen veranderen en de manier van leidinggeven verandert mee. Of beter nog; leiderschap gaat voor de verandering uit. Wat daar voor nodig is en hoe je dit ontwikkelt voor jouw bedrijf of organisatie, daar komen wij in beeld.

Dat kan 1-op-1 leiderschapsontwikkeling zijn, teamontwikkeling of een compleet strategisch leiderschapsprogramma waarin je gericht aan de slag gaat vanuit de huidige situatie naar de gewenste (noodzakelijke?) situatie.

Concreet en resultaatgericht

Team What Else. levert resultaat op. Samen met de opdrachtgever gaan we aan de slag om de vraag achter de vraag scherp te krijgen en duidelijke kaders aan te brengen. Je kunt immers niet alles in 1 keer aanpakken en je wilt ook dat je medewerkers mee gaan in de verandering. Juist daarom geven wij eigenlijk geen advies, maar helpen de opdrachtgever om zelf de antwoorden op de vragen te krijgen. Met een gedegen aanpak en jarenlange ervaring in commerciële en overheidsorganisaties, zien wij het als een uitdaging om verbeteringen in leiderschap in beweging te krijgen en te houden.

Overigens doen we dat bij voorkeur vanuit een bescheiden plek qua zichtbaarheid in de organisatie. Wij geloven meer in een aanpak waar de eigen mensen het boegbeeld zijn van de verandering in plaats van een externe. Wij zijn er van overtuigd dat de verandering beter resultaat oplevert als het huidige MT, al dan niet aangevuld met de gewenste versterkingen, het gezicht is van de leiderschapsontwikkeling. Onze rol dan? Helpen. Ondersteunen, voorbereiden, uitwerken, sparren, coachen en trainen. Zodat de leidinggevende zelf aan de slag kan met zijn team en dus met de organisatie.

Wat je krijgt, is heel concreet. En met resultaat. Wij verbeteren het niveau van leiderschap binnen jouw organisatie. Met als resultaat hogere output, meer innovatie, betere omzet- en winstcijfers, hogere medewerkerstevredenheid, minder verzuim… wat je doel ook is. We focussen in onze trajecten altijd op de praktijk en de doelen die bereikt moeten worden.

We werken aan de hand van een concreet plan dat uitvoerbaar is, antwoord geeft op de (kern-)vraag en al op draagvlak in de organisatie kan rekenen. Hoe wij dat doen? Vooral met veel energie en positiviteit. En altijd resultaatgericht. Met een persoonlijke aanpak die past bij jouw vraag.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De expertise van Team What Else.

Wij hebben op het gebied van management veel ervaring in diverse organisaties. De kennis die we daar hebben opgedaan, vormt de basis voor ons programma-aanbod in leiderschapsontwikkeling. In onderstaand overzicht vind je een aantal management gerelateerde kennisgebieden waarin wij veel ervaring hebben. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook!

  • Situationeel leidinggeven
  • Outputgerichte sturing
  • Coachend leiderschap
  • Teamcoaching
  • Leidinggeven aan ‘eigenwijze’ professionals
  • Persoonlijke effectiviteit van de leidinggevende
  • Verandermanagement
  • Project en programmamanagement

Graag maken we kennis om de wensen en uitdagingen te bespreken. Neem contact op als je verder wilt groeien met je bedrijf of organisatie!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!