Medewerkers in de kracht en volop in de energie? HRM en personeel advies op maat!

Staan jouw medewerkers volop in hun kracht en stralen ze energie uit? Of geldt dat maar voor een aantal mensen en zitten anderen in de ‘gevarenzone’. Personeel is voor bedrijven en organisaties vaak het grootste ‘kapitaal’. Uiteindelijk moet het team het doen!

Maatwerk aanpak door HRM en personeel advies

Coaching what else. helpt met het vergroten van de inzetbaarheid en het verbeteren van de samenwerking. Gericht op het individu alsook op het team. Voor mensen die terug willen komen na korte of langdurige uitval en voor mensen die willen (door-)groeien. Door inzet van training en/of coaching wordt het rendement op jouw team verbeterd.

HRM Coaching what else.
Overzicht programma
  • Toekomst proof team van medewerkers en leidinggevenden
  • Betere sfeer en betere samenwerking in je bedrijf/organisatie
  • Hogere klanttevredenheid door hogere medewerkerstevredenheid
  • HRM en personeel advies op maat

Klaar voor de volgende stap

De wereld verandert in razend tempo en bedrijven en organisaties veranderen mee. Of ze willen of niet… het moet. De dingen doen zoals ‘we dat altijd doen…’ werkt niet meer. Het is dus niet de vraag of we gaan veranderen, maar hoe? En gaan we in de weerstand of omarmen we de verandering en de daarbij horende groei en energie? Volop vragen, die niet eenvoudig te beantwoorden zijn.

Maatwerk aanpak leidt tot resultaat

De aanpak van Coaching what else.  is altijd maatwerk. Natuurlijk zetten wij modellen, theorieën en technieken in die algemeen van aard zijn, maar de aanpak is altijd gericht op de specifieke situatie van het bedrijf of de organisatie. In overleg bekijken we wat de beste aanpak is. Tussentijds schakelen we geregeld met de opdrachtgever om het optimale resultaat te bereiken.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Ervaringen
Empty tab. Edit page to add content here.
Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Coaching what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@coachingwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Coaching what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier