Op weg naar meer vitaliteit in jouw organisatie!? Schrijf je nu in voor de FIT! Masterclass ‘Bouwen aan de vitale organisatie van de toekomst’ voor HR experts

Hét programma voor de eigentijdse HR-professional; data 2023 zijn bekend!

Er gebeurt veel binnen onze organisaties en vaak in een hoog tempo. Dit vraagt nogal wat van onszelf en onze medewerkers. We weten heel goed dat zij het grootste kapitaal zijn, maar in de waan van de dag staan we hier vaak toch net te weinig bij stil. Het tempo ligt hoog en dit voelt lang niet altijd bevredigend, maar het is lastig om uit deze sneltrein te stappen… er zijn vaak losse eindjes en zaken waar je gewoon niet aan toekomt, terwijl je ze persoonlijk wel heel belangrijk vindt.

Vitaliteit is hier wellicht een mooi voorbeeld van!

Vraag een willekeurige HR collega hoe het gesteld is met de vitaliteit binnen zijn/ haar organisatie en de kans is groot dat op dit vlak nog wat winst te behalen valt… en dit reikt verder dan leefstijl. Dit gaat ook over cultuur, teamontwikkeling, persoonlijk leiderschap, talentmanagement, werkgeluk en ga zo maar door. Vaak voelt het als iets waar we ook nog iets mee ‘moeten’; weer iets erbij!

Herken jij dit? Mooi!

Graag gaan we samen aan de slag om jou en jouw organisatie FIT! het nieuwe jaar in te loodsen. In februari en maart organiseert Team What Else. een 3-daagse FIT! Masterclass voor HR experts ‘Bouwen aan de vitale organisatie van de toekomst’.

In het kort…

 • Dé juiste stap om vitaliteit in jouw organisatie echt goed op de kaart te zetten
 • Kleinschalige opzet en persoonlijk programma, maximaal 9 deelnemers
 • Stevige kennis en expertise boost voor jezelf én jouw organisatie
 • Volledig gericht op persoonlijk leiderschap, voor jezelf en je collega’s

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

 • Vitaliteit en FIT! Leiderschap vanuit jouw invloed en kracht gaat toepassen in jouw organisatie;
 • de olievlek van FIT! Leiderschap gaat realiseren binnen jouw organisatie;
 • jouw medewerkers optimaal kan motiveren, inspireren én in beweging kunt brengen en houden op een manier die bij hen past
 • je verder ontwikkelt in de rol als HR professional en doorgroeit met het oog op een snel veranderende (werk) omgeving en optimale dienstverlening
 • jouw hernieuwde inzichten als FIT! ambassadeur uitdraagt binnen jouw club.
 • een berg nieuwe energie krijgt en met een goed gevulde rugzak terug jouw organisatie intrekt maar ook privé het verschil gaat maken.

Voor wie?

Dit programma is voor de HR expert (professional of manager) die wil sparren én groeien. Voor jou omdat je voelt dat het anders kan en moet om nu en in de toekomst goed beslagen ten ijs blijven komen. Omdat jij de kracht en talenten van je medewerkers ziet, optimaal wilt benutten en hen FIT! aan boord houdt. Je weet dat dit vraagt om nieuwe inzichten en anders denken. Juist in combinatie met je eigen praktijk biedt dit programma nieuwe strategische inzichten en een verbetering van je competenties als HR expert. Wil je jezelf en jouw organisatie optimaal in hun kracht zetten, lees dan verder en/of meld je aan!

Incompany programma?

Dat kan ook. Het programma is ook geschikt voor jou, je HR-collega’s of leidinggevenden alles willen weten over vitaliteit in organisaties. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

TOELICHTING

Maatwerk programma met mix van theorie en vooral praktijk

Heel concreet. Wat je krijgt? Dat is:

 • Ten eerste een vernieuwd, prikkelend en inspirerend programma, bestaand uit:
  – persoonlijk intakegesprek
  – drie dagen masterclass in kleine groep van maximaal 9 personen
  – tussentijds individueel coachgesprek
  – online trigger momenten om je leerproces te versnellen
  – terugkommoment met de groep
  – persoonlijk afrondend coachgesprek
 • Ten tweede alles wat je verder nodig hebt om optimaal te kunnen leren: inspirerende locatie, namelijk ECI Cultuurfabriek in Roermond, koffie/thee uiteraard, lunch na afloop (trainingsbijeenkomst in ochtend) of bij aanvang (trainingsbijeenkomst in middag), documentatie, e.d.

De opzet is heel pragmatisch en sluit hierdoor dus naadloos aan bij jouw eigen situatie en behoefte. En je wordt geïnspireerd en getriggerd door de andere deelnemers. We werken dus in het drieluik 1. eigen vraagstukken uit jouw praktijk, 2. uitwisseling van inzichten en ervaringen van andere leiders en 3. uitgangspunten en principes van FIT! Leiderschap.

Wat kun je verder verwachten?

Deze dagen gaan we met een groep gelijkgestemde HR experts (professionals én leidinggevenden) aan de slag om vitaliteit deel te maken van jouw DNA en hiermee ook van jouw organisatie. Kortom, we loodsen jou en je collega’s FIT! het nieuwe jaar in op een manier die goed voelt en bij je past.

Met hernieuwde energie en een goed gevulde rugzak keer je terug je organisatie in waar je direct aan de slag kunt in jouw dagelijkse rol. Door de focus te verleggen naar je eigen organisatie, collega’s en teams en deze op plaats 1, 2 en 3 te zetten… zul je merken dat jullie klant, patiënt, scholier, huurder, burger enz. automatisch op 1 komt.

Waarom jij?

Omdat wij inmiddels weten dat HR mensen het ‘vitaliteits-gen’ vaak al hebben. Zij zijn zich bewust van het belang van een vitale organisatie, hebben hier ideeën over en dragen hier graag hun steentje aan bij. Het is echter vaak de kunst om het ook actief uit te dragen, hier de ruimte voor te nemen en het lef te hebben om het (anders) te doen. Samen gaan we er voor zorgen dat jij de olievlek binnen jouw organisatie kunt gaan verspreiden, mensen mee krijgt en zelf ook lekker FIT! in de wedstrijd blijft zitten… nu en in de toekomst!

Nieuwsgierig over de FIT! Masterclass ‘Bouwen aan de vitale organisatie van de toekomst’ voor HR experts?

Dat snappen we, want bovenstaande is maar ’n tipje van de sluier! Maar wil jij Lekker in je vel, vanuit een vitaal gedachtengoed in beweging komen/ blijven en echt het verschil maken?

Meld je dan snel aan! Nog vragen of wil je meer weten? Neem even contact op en we nemen graag de tijd om het met je te bespreken en te bekijken hoe deze training bij jou en jouw organisatie past.

DATA

Data 2023 zijn bekend!

Je kunt deelnemen aan dit programma op onderstaande momenten:

Trainingsbijeenkomst 1* Trainingsbijeenkomst 2* Locatie
Woensdag 8 februari 9.30 uur – 16.30 uur
Donderdag 9 februari 9.30 uur – 16.30 uur
Vrijdag 3 maart 9.30 uur – 16.30 uur Roermond ECI Cultuurfabriek

 * De data zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en eventuele wijzigingen in agenda; dit laatste altijd in overleg en afstemming met de deelnemers

De persoonlijke intake wordt individueel ingepland op basis van ruimte in de agenda’s. Het terugkommoment wordt in overleg met de deelnemers tijdens de tweede trainingsbijeenkomst ingepland.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

Nadat je je hebt ingeschreven voor het programma ontvang je van ons een heldere offerte. Daarin staat alles wat je moet weten voordat je start. Je deelname is pas definitief nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte. Bij deze alvast één van de aspecten die je vast wilt weten…

De investering voor het complete programma bedraagt per deelnemer € 3.950,- ex. BTW.

Wij factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar jobvanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 4-6 weken

doelgroep: individueel

categorieën: coaching, training

€ 3.950,- ex. BTW

Programmaleiders: Else van Lier & Erline Janssen

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else.. De achtergrond en opleiding (bedrijfspsychologie en professioneel coach) in dit mooie vakgebied geven ontzettend veel bagage om personen en groepen te coachen en te trainen. Maar meer nog de kwaliteit en competentie van een positieve en mensgerichte aanpak, maakt het verschil!

Erline is in de zomer van 2022 het team komen versterken. Vanuit Team What Else sluit ze met frisse energie en een creatieve blik graag aan om samen te kijken wat er bij jou/ jouw organisatie nodig is; samen gaan we aan de slag zodat jij vanuit jouw tak van sport de vertaalslag kunt maken naar een (nog) mooiere samenleving op een manier die klopt!

Eigen regie, resultaat – groei, maatwerk, positiviteit in combinatie met een vleugje lef staan hierbij centraal! En dat doen we niet voor, maar met jouw organisatie/ bedrijf.

Wil je weten wie deze training verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Else en de LinkedIn pagina van Erline.

Else van Lier Team What Else. Eindhoven
Team What Else. Erline Janssen

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor FIT! Masterclass ‘Bouwen aan de vitale organisatie van de toekomst’ voor HR experts en verzeker jezelf hierdoor van deelname. Je inschrijving is echter pas definitief nadat je akkoord hebt gegeven op onze offerte die je ontvangt na je inschrijving.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Leiderschapsontwikkeling; vitaal en eigentijds

DUUR: 8-26 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!