Van burnout naar flow

Je bent te ver gegaan. De signalen zijn er al langer, maar die heb je (grotendeels) genegeerd. Om allerlei redenen…. Belangrijkste nu is herstellen. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je weer vanuit de burnout in je flow? Hoe krijg je weer grip op je leven? Hoe krijg je de energie weer terug?

Door het volgen van het programma ‘Van burnout naar flow’ krijg je antwoorden. En, belangrijker nog, de tools om de draad weer op te kunnen pakken. Zodat je weer in je kracht komt te staan. En je de valkuilen uit het verleden beter (h)erkent en hier beter mee om gaat. Eén ding weet je nu al zeker; zo ver laat je het niet nog een keer komen!

Be proud
Overzicht programma
  • Je krijgt beter inzicht in je persoonlijkheid, je drijfveren, je kwaliteiten en je valkuilen
  • Je herstelt van je burnout
  • Je krijgt weer meer energie
  • Je komt weer in je kracht te staan
  • Je leert nieuw gedrag om herhaling te voorkomen

Maatwerk coachtraject gericht op herstel van je burnout

Voor wie?

Dit programma is uitermate geschikt voor mensen die een burnout hebben of tegen een burnout aanzitten. De insteek is heel pragmatisch. En vooral gericht op herstel en het (her-)activeren van zowel privéleven als zakelijke carrière. Het traject wordt desgewenst ook gecombineerd met re-integratie naar de werksituatie. Dit is bij voorkeur in overleg met de werkgever en/of de bedrijfsarts.

Ontdek jezelf opnieuw

Het traject bestaat uit een (vrijblijvend) intakegesprek en tien coachsessies. Het intakegesprek is bedoeld om de coachvraag helemaal scherp te krijgen. En om concrete doelstellingen af te spreken. Tussen de sessies zit voldoende tijd voor herstel en het in de praktijk brengen van de nieuwe patronen. De opzet en inhoud van het programma wordt uitgewerkt in een offerte. Na goedkeuring van de offerte gaan we inhoudelijk verder aan de slag.

Aanleren van nieuw gedrag

In de sessies worden de verschillende facetten van burnout en het herstel hiervan behandeld. Belangrijker nog is de focus tijdens het programma op het aanleren van nieuw gedrag. In de vorm van concrete tools die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Maar zeker ook in de zin van het ontwikkelen van nieuwe patronen en routines om valkuilen te herkennen en om hierop adequaat te reageren.

Investering

De investering in het coachtraject bedraagt € 2.500,-, exclusief 21% BTW. Inclusief 21% BTW is de investering € 3.025,-

Dit bedrag is inclusief voorbereiding, tien sessies, trainingsmaterialen, evaluatie en nazorg; dit bedrag is exclusief reiskosten. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ervaringen
Empty tab. Edit page to add content here.
Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naarinfo@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Coaching what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier