Persoonlijke en resultaatgerichte coaching

Onze coaching programma’s zijn prikkelend, inspirerend en ook confronterend. Je krijgt een spiegel voorgehouden; wat doe je goed, wat kan beter? Wil je je verder ontwikkelen op persoonlijk en/of zakelijk gebied? Wil je groeien door effectiever te worden, wil je beter worden als leidinggevende? Of wil je nu eindelijk die zaken die een fijn leven in de weg staan opruimen?

COACHING PROGRAMMA’S VOOR JOU ALS PERSOON

Volop in je kracht en energie

Duur: 8-16 weken

Je bent te ver gegaan. De signalen zijn er al langer, maar die heb je (grotendeels) genegeerd. Om allerlei redenen…. Belangrijkste nu is herstellen. Maar hoe doe je dat?

Van burn-out naar flow

DUUR: 16-26 WEKEN

Meer kracht en energie… dat klinkt goed… Je wilt verder. Vol energie doorpakken en doorgroeien. Maar hoe? Je valt toch vaak terug op gewoontes en patronen.

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Loopbaancoaching en loopbaanoriëntatie

DUUR: 16-20 WEKEN

Je droomt wellicht al langer van een nieuwe uitdaging… of je hebt het wel gehad op de plek waar je nu zit… Wat je insteek ook is, je bent de regisseur van je eigen leven.

Je leven op de rit krijgen en houden

DUUR: 12-20 WEKEN

Tijdens jouw ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren.

COACHING PROGRAMMA’S VOOR JOU ALS LEIDINGGEVENDE

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Je carrière zit in de lift. Je presteert al een tijd lang goed. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Je krijgt de functie van leidinggevende aangeboden… En dan…?

Groeispurt voor de leidinggevende

DUUR: 10-16 WEKEN

De waan van de dag zorgt voor drukke werkweken, een overvolle agenda en vraagt veel van jou als leidinggevende. Je hebt voor je team niet altijd de rust en tijd.

Leiderschapsontwikkeling; vitaal en eigentijds

DUUR: 8-26 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Wat is jouw insteek voor verandering?

Wat je insteek ook is, coaching werkt alleen als je zelf ‘open staat’ voor de verandering. Dan is het resultaat het grootst. Het doel bij Team What Else.: beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk. Dat vraagt iets van je… Oh ja… we werken altijd vanuit een positieve- en oplossingsgerichte aanpak.

Persoonlijke aanpak in coaching: maatwerk traject!

Ieder persoon maakt in zijn of haar leven een ongekende ontwikkeling door! Tijdens deze ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren. Er kunnen echter ook blokkades en weerstanden ontstaan of je komt in nieuwe situaties terecht waar je ‘oude’ gedrag niet meer of onvoldoende werkt… Je merkt dat je verder wil… groeien… iets doen aan de blokkades of groeien als persoon om je ambities te bereiken en weer energie te voelen. Dat is nooit een ‘standaard oplossing’.

Op weg naar een vitaler leven. Coaching en training voor jou persoonlijk.

Training

Training van teams, gericht op vitaliteit en leiderschap

Advies

Strategisch advies over vitaliteit en leiderschap

Management

Interim, project- en programmamanagement

Wil je meer weten over coaching, training, advies en management door Team What Else.?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Benieuwd hoe wij vitaliteit en leiderschap verder ontwikkelen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op of bezoek ons kantoor in Roermond in Limburg. We staan voor je klaar! We vertellen je graag meer over onze aanpak en en ontdek welke resultaten wij samen met jou kunnen bereiken!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!