Aanbod coaching

Positief en persoonlijk, gericht op groei en energie.

En altijd met oog voor resultaat. De coaching programma’s zijn prikkelend, inspirerend en ook confronterend. Je krijgt een spiegel voorgehouden; wat doe je goed, wat kan beter? Wil je je verder ontwikkelen op persoonlijk en/of zakelijk gebied? Wil je groeien door effectiever te worden, wil je beter worden als leidinggevende? Of wil je nu eindelijk die zaken die een fijn leven in de weg staan opruimen?

Wat je insteek ook is, coaching werkt alleen als je zelf ‘open staat’ voor de verandering. Dan is het resultaat het grootst. Het doel bij Team What Else.: beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk. Dat vraagt iets van je… Oh ja… we werken altijd vanuit een positieve- en oplossingsgerichte aanpak.

De programma’s van Team What Else.

Onderstaand vind je een aantal programma’s die Team What Else. aanbiedt.

Heb je een andere coachvraag, neem dan contact op met ons. In overleg kan het ideale programma voor jou worden gemaakt. Ook als je vragen hebt over bovenstaand aanbod, neem dan contact op. Wil je weten wat de essentie van coaching is? Lees dan verder. Wil je meer weten over het andere aanbod van Team What Else., dan kun je hier terecht.

Persoonlijke aanpak in coaching: maatwerk traject!

Ieder persoon maakt in zijn of haar leven een ongekende ontwikkeling door! Tijdens deze ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren. Er kunnen echter ook blokkades en weerstanden ontstaan of je komt in nieuwe situaties terecht waar je ‘oude’ gedrag niet meer of onvoldoende werkt… Je merkt dat je verder wil… groeien… iets doen aan de blokkades of groeien als persoon om je ambities te bereiken en weer energie te voelen. Dat is nooit een ‘standaard oplossing’. Dat is altijd maatwerk: op de persoon gericht met oog voor het individu. Bij ons is er nooit sprake van ‘one size fits all’… Lees meer over onze werkwijze.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!