What’s new @Team What Else.?

What’s new? Nou… best veel! We zitten niet stil hierzo.

En geen mooier moment voor verandering, gelet op ons tienjarig bestaan in september. Even een kijkje in onze keuken… We zijn op veel fronten de omslag van ‘oud’ naar ‘nieuw’ aan het maken. Zoals je in een eerdere post hebt kunnen lezen, is Erline recent bij Team What Else. gestart en daarmee breiden we ons kernteam uit. Ook onze programma’s nemen we momenteel onder de loep; hierin voeren we veranderingen door om jou en jouw organisatie ‘FIT! & Future proof’ te maken. Kortom… what’s new?

Vitaal leiderschap als rode draad

Vitaal leiderschap loopt hier als een rode draad doorheen; een combinatie van vitaliteit & persoonlijk leiderschap. FIT! staat hierbij centraal en dat vertalen we in:

  • FLOW: lekker in je vel; vitaal in de wedstrijd. Vanuit jouw eigen kracht en met jouw eigen DNA maak jij het verschil, zowel zakelijk als privé… omdat het één niet los gezien kan worden van het ander.
  • INTENTION: dit doen we vanuit de juiste intentie; samen maken we het verschil. Dat begint in eerste instantie bij jezelf waarna je in staat bent het uit te rollen op jouw werkvloer en in jouw omgeving op een manier waarvan je weet; dit klopt! Overigens staat dit los van of je formeel leidinggevende bent of je als professional meer impact wilt maken.
  • TRANSITION: hedendaagse (maatschappelijke) veranderingen vragen om een andere aanpak! Door te blijven doen wat we deden, missen we de bus. Het vraagt om anders denken, en zelf aan het roer staan op jouw authentieke wijze.

Alles gericht op het future proof maken én houden van professionals in organisaties, teams en leidinggevenden. De komende tijd nemen we je graag hierin stapsgewijs mee, en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Team What Else.

Team What Else. bestaat binnenkort 10 jaar

10 jaar alweer? Jazeker. In 2012 startte Else met Coaching What Else., de voorloper van Team What Else. En uiteraard vieren we samen met jou onze 10e verjaardag! Hoe? Later meer hierover… stay tuned.

Team What Else. nieuwe stijl moodboards

En dit alles vraagt ook om een nieuwe ‘look’ van onze ruimte in het ECI te Roermond. Een prachtig monumentaal pand waar wij met trots gebruik van maken. Een nieuwe uitstraling op een manier die bij ons past… daar waren we naar op zoek.

Samen zijn we tot een aantal moodboards gekomen waarin we onze visie vertalen in ons interieur; geen hoogdravend kant-en-klaar interieur maar een persoonlijke stijl met een goed verhaal dat het industriële pand waarin we huizen recht aan doet.

Ook hier dus sprake van ‘Oud vs. Nieuw’. We combineren letterlijk industriële/ vintage items met modern en daarbij voeren creativiteit en een vleugje eigenzinnigheid (board 3) de boventoon. ‘Basic’ (solide basis/ geen poespas) in combinatie met professionaliteit, eigenzinnigheid en oog voor de toekomst, vormen de kern van dit plan.

Nieuwsgierig geworden?

Met gepaste trots gaan we aan de slag met de uitvoering. Heel benieuwd wat jij er van vindt. Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we heel goed! Kom binnenkort gerust langs om een kijkje te nemen en je onder te dompelen in de ‘What Else.-vibe’, waarbij persoonlijk leiderschap en vitaliteit de boventoon voeren. Samen bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen… want één ding is zeker; de toekomst wacht niet en jij bent aan zet!

Laat je prikkelen! Dat kan ook via onze Insta-pagina. Ook daar vind je van alles over ‘What’s new?’

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!