Volop in je kracht en energie

Maatwerk programma gericht op
vergroten van kracht en energie

Van burn-out naar flow

Maatwerk programma gericht op
herstel van je burn-out

Effectief omgaan met werkdruk

Maatwerk programma gericht op
verbeteren grip op (ont-)spanning

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

Maatwerk programma gericht op
persoonlijke effectiviteit

Loopbaan coaching / oriëntatie

Maatwerk programma gericht op
je volgende stap

Eindelijk van moeten naar willen…

Maatwerk programma gericht op
je leven op de rit krijgen/houden

Coaching en training voor jouw persoonlijk. What Else.

Welkom! Leuk dat je onze site bezoekt. Goed ook! Ik ben Else en ik help jou met je persoonlijke route. Jouw route van groei en ontwikkeling. Jouw route in je leven dat energiek en in balans is.

Om de start van jouw route makkelijk te maken, heb ik de meest gekozen programma’s voor je op een rij gezet. Zo vind je makkelijk en snel het programma dat het beste bij jouw route past. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer informatie hebben, neem dan contact met mij op. Ik help je uiteraard graag!

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon en hen verder te helpen.”

Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else.. De achtergrond en opleiding (bedrijfspsychologie en professioneel coach) in dit mooie vakgebied geven ontzettend veel bagage om personen en groepen te coachen en te trainen. Maar meer nog de kwaliteit en competentie van een positieve en mensgerichte aanpak, maakt het verschil!

Mensgerichte aanpak gecombineerd met ervaring

Inmiddels heeft Else jarenlange ervaring in het coachen en trainen van individuen en teams.  Met name haar mensgerichte aanpak spreekt bij veel klanten sterk tot de verbeelding!

Op het LinkedIn profiel van Else lees je meer over haar. Persoonlijk kennismaken kan ook. Neem contact op met Else. Of vraag via de site een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan:

Wij zijn er ook voor jou binnen de organisatie. We leggen dit graag uit.

Dynamiek in jouw organisatie

Dat is wat je wil… een positieve dynamiek in jouw organisatie. Goed bezig zijn met de juiste zaken, resultaten boeken, energie hebben en volop in beweging met oog voor gezonde groei en innovatie. Dat krijg je (meestal) niet zo maar, daar moet je mee aan de slag. Als leidinggevende, als manager, moet je een visie ontwikkelen – bij voorkeur samen met je team – en moet je de voorwaarden voor het bovenstaande creëren. Niet altijd makkelijk, wel uitdagend! Daar helpen wij mee.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van organisaties en het laten groeien van mensen in organisaties. Wij helpen zowel profit- als non-profit organisaties met visie, strategie, veranderen en groeien. Met veel energie en ervaring helpen wij om de organisatie in beweging te krijgen door de mensen in beweging te houden of brengen. Dat noemen wij ‘What a Job’. Lees verder op onze site.

Drijvende kracht hierachter is Job van Lier. Wil je weten wie hij is en wat hij heeft gedaan? Op het LinkedIn profiel van Job lees je meer over hem. Contact opnemen voor een kennismaking kan natuurlijk ook.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!