Groei als leidinggevende. What a Job.

Van expert naar leidinggevende

#nextstep #leiderschap #management
#maatwerk #praktijkgericht #fundament

Groeispurt voor de leidinggevende

#maatwerk #leiderschap #management
#fundament #gevorderd #senior

Eigentijds en vitaal leiderschap

#leiderschapsontwikkeling nieuwe stijl
#strategisch #gevorderd #senior

Teamontwikkeling ‘2.0’

#maatwerk #veranderen #leiderschap
#fundament #gevorderd #senior

Van veranderen naar verbeteren

#vernieuwing #team in beweging
#fundament #gevorderd #senior

Management (interim, project)

#frisse wind #vernieuwing #verbetering
#teams in beweging #veranderkunde

Start nu met ontwikkelen leiderschap. What a Job.

Dynamiek in jouw organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van organisaties en het laten groeien van mensen in organisaties. Wij helpen leidinggevenden op het gebied van visie, strategie, teamontwikkeling, veranderen en groeien. Dat doen we zowel binnen profit- als non-profit organisaties in de regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

De basis is eigentijds en vitaal leiderschap voor het individu en ook binnen teams. Hierbij leggen we de focus altijd op een positieve grondhouding, eigen verantwoordelijkheid en energie!

Met een berg aan ervaring helpen wij jou om jouw organisatie en team(s) in beweging te krijgen door de mensen in beweging te houden of te brengen. Met als resultaat de juiste dynamiek in jouw organisatie. Dat noemen wij ‘What a Job.’.

Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap én realiseer voor jezelf en je organisatie vitaal leiderschap.

Dat is wat je wil… een positieve dynamiek in jouw organisatie. Goed bezig zijn met de juiste zaken, resultaten boeken, energie hebben en volop in beweging met oog voor gezonde groei en innovatie.

Dat krijg je (meestal) niet zo maar, daar moet je mee aan de slag. Als leidinggevende, als manager, moet je een visie ontwikkelen – bij voorkeur samen met je team – en moet je de voorwaarden voor het bovenstaande creëren.

Niet altijd makkelijk, wel uitdagend! Daar helpen wij graag mee in de vorm van leiderschapsontwikkeling, coaching en training van individu en teams, gericht op persoonlijke effectiviteit, beter omgaan met veranderingen en samenwerking binnen teams. Maar ook op het gebied van strategie ontwikkeling, verandermanagement – wij spreken liever van verbetertrajecten -, situationeel leidinggeven en verbindende communicatie.

What a Job Team What Else. Job van Lier

Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is resultaatgericht, praktijkgericht, persoonlijk en ‘op maat’. Dus zeker geen ‘one size fits all’, maar juist maatwerk.

De zakelijke achtergrond van Job is vooral in zakelijke dienstverlening, sport & bewegen, management, marketing en veranderkunde. Bij diverse bedrijven deed hij ervaring op die uitermate nuttig zijn in het deskundig kunnen adviseren, coachen en trainen van leidinggevenden die zich zelf verder willen ontwikkelen.

 

Of bekijk het LinkedIn profiel van Job en neem contact met hem op.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Coaching

Coaching van individu, gericht op vitaliteit en leiderschap

Training

Training van teams, gericht op vitaliteit en leiderschap

Advies

Strategisch advies over vitaliteit en leiderschap

Management

Interim, project- en programmamanagement

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!