Groeispurt voor de leidinggevende

Maatwerk programma gericht op
leiderschap en management

Van expert naar leidinggevende

Maatwerk programma gericht op
de stap naar leidinggeven

Eigentijds en vitaal leiderschap

Maatwerk programma gericht op
leiderschapsontwikkeling nieuwe stijl

Teamontwikkeling ‘2.0’

Maatwerk programma gericht op
groei en ontwikkeling van teams

Van veranderen naar verbeteren

Maatwerk programma gericht op
het in beweging krijgen van teams

Management (interim, project)

Maatwerk programma gericht op
tijdelijk versterking van management

Coaching en training voor jou binnen de organisatie. What a Job.

Vergroot de dynamiek in jouw organisatie en groei verder. Dat is wat je wil… een positieve dynamiek in jouw organisatie. Goed bezig zijn met de juiste zaken, resultaten boeken, energie hebben en volop in beweging met oog voor gezonde groei en innovatie. Dat krijg je (meestal) niet zo maar, daar moet je mee aan de slag. Als leidinggevende, als manager, moet je een visie ontwikkelen – bij voorkeur samen met je team – en moet je de voorwaarden voor het bovenstaande creëren. Niet altijd makkelijk, wel uitdagend! Daar helpen wij mee.

Dynamiek in jouw organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van organisaties en het laten groeien van mensen in organisaties. Daarin helpen wij zowel profit- als non-profit organisaties. Dat doen we op het gebied van visie, strategie, veranderen en groeien. Met veel energie en ervaring helpen wij om de organisatie in beweging te krijgen door de mensen in beweging te houden of brengen. Dat noemen wij ‘What a Job’. Lees verder op onze site.

Drijvende kracht hierachter is Job van Lier. Wil je weten wie hij is en wat hij heeft gedaan? Op het LinkedIn profiel van Job lees je meer over hem. Contact opnemen voor een kennismaking kan natuurlijk ook.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Job van Lier

Job is bij de opstart en groei van Coaching What Else. altijd bezig geweest met het bedrijfsmatige/organisatorische deel van het bedrijf. Hij heeft een opleiding in marketing management, veranderkunde en leidinggeven/management. Zijn zakelijke achtergrond is vooral in zakelijke dienstverlening, sport & bewegen, management, marketing en veranderkunde. Het was dan ook een hele logische vervolgstap om het dienstenpakket van ons bedrijf uit te breiden met advies en management. Hierdoor kunnen wij onze klanten een completer aanbod bieden en op verschillende niveau’s in de organisatie helpen oplossen van actuele vraagstukken.

Van Coaching What Else. naar Team What Else.

Oh ja… Coaching What Else. werd door de toetreding van Job trouwens Team What Else. Destijds werd het dienstenpakket ook meteen flink uitgebreid richting organisaties, management, veranderkunde en marketing.

Op het LinkedIn profiel van Job lees je meer over hem.

Wij zijn er ook voor jouw persoonlijke route. Wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we graag uit.

What Else.Wij bieden ook training en coaching aan voor jouw individuele, persoonlijke route. Onder de noemer ‘What Else.’ helpen we jou met het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. En denk ook aan het verbeteren van je communicatie of het verhogen van je energieniveau. Maar ook op het gebied van omgaan met hoge werkdruk, loopbaanvragen of het uit je burn-out komen of deze verhelpen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande banner.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!