Vitaliteit verbeteren? Bij Team What Else. natuurlijk!

Dat leggen we graag even uit in een paar simpele stappen. Het verbeteren van je vitaliteit is een persoonlijke aangelegenheid, dus kies je in dit traject voor een partij die jouw behoefte(n) vertaalt naar een op maat programma, volop ervaring heeft op het gebied van vitaliteit en waar je een persoonlijke klik mee hebt. Hoe wij dat doen en wat het inhoudt? Simpel…

Vitaliteit verbeteren bij Team What Else. natuurlijk!

Startpunt: jouw vitaliteitsbalans en de vitaliteitsschijf van vijf

Jouw situatie is ons uitgangspunt. We zoomen in op jouw wensen, ontwikkeldoel(en) en maken op basis hiervan een maatwerk en persoonlijk programma. Je krijgt tips & tools die je direct in jouw leven kan toepassen. Je gaat niet-effectieve patronen veranderen in patronen die jou verder helpen. Een nieuw ritme, nieuwe gewoonten met als resultaat dat je direct al jouw vitaliteitsbalans verbetert.

Persoonlijk, maatwerk programma gericht op het verbeteren van jouw vitaliteit

We gaan aan de slag. Of het nu is om te herstellen of om verder te groeien, jouw situatie is voor ons het uitgangspunt vanwaar we starten. We zoomen in op wat jij nodig hebt en welke basisbehoeften beter vervuld mogen (moeten?) worden. Van daaruit gaan we aan de slag en werken doelgericht toe naar het gewenste resultaat. Je zult ervaren dat je snel stappen kunt zetten en dat je oude patronen kunt doorbreken. Van niet-effectieve gewoonten naar gewoonten die jou verder helpen!

Energie… ongrijpbaar of heel concreet?

Het klinkt wellicht wat abstract, maar energie is eigenlijk iets heel concreets. Je hebt er genoeg van, te weinig, je kunt het snel bijvullen… of langzaam. Je wilt het beter verdelen of je wilt er meer van hebben. Vitaliteit is er op gericht om de context zo in te richten en je gewoonten en patronen zo te ‘oefenen’ dat je veel meer grip hebt op je energie. Met als resultaat dat je meer van binnenuit gaat leven, meer balans ervaart in wat je doet en wat je eigenlijk zou willen doen en dat je meer in je kracht en zekerheid komt te staan. Van daaruit maak je de keuzes die je moet maken, voor jezelf. En die goed voelen en goed zijn voor jou. Als startpunt in jouw leven voor meer regie en balans.

Nieuwsgierig geworden hoe jij je vitaliteit kunt verbeteren?

Wil je weten wat de programma’s voor jou en jouw team kunnen betekenen, neem dan contact op met Else. Zij is bereikbaar via 06 – 1464 0225. Mailen kan ook natuurlijk: elsevanlier@teamwhatelse.nl.

Kennismaken is sowieso vrijblijvend en we starten met traject nadat je alles in een helder voorstel hebt, waar jij akkoord op geeft. Ook kijken we altijd naar de ‘wederzijdse klik’. Coaching is persoonsgericht, dus de persoon die tegenover je zit, moet voor jou goed voelen.

Team What Else. Effectief omgaan met werkdruk
Hoogste tijd voor vitaliteit Team What Else
What Else - Team What Else

Else van Lier

Else is coach/trainer en vitaloog i.o. en ze begeleidt en coacht medewerkers alsook leidinggevenden met het verbeteren en/of behouden van een gezonde leef- en werkomgeving. Ze adviseert anderen hoe ze hun vitaliteit kunnen verbeteren gericht op een energievoller en fitter leven. Ze helpt anderen hoe ze weer meer in hun eigen kracht komen te staan, waardoor ook weer meer regie op hun eigen leven ervaren wordt. Niet alleen de intrinsieke motivatie en werkplezier wordt gestimuleerd, ook ga je een gelukkiger leven ervaren!

“Ruimte voelen in hoofd, hart & handelen… ik gun het iedereen!”

 

Of bekijk het LinkedIn profiel van Else en neem contact met hem op.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!