Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie (basis en verdieping)

Team what else. helpt jou als leidinggevende om je teamprestaties te verbeteren: door coaching en training van teams verbeter je de samenwerking in je team. De sfeer wordt beter, de afstemming eenvoudiger door effectievere communicatie en de productiviteit en de prestaties van je team nemen toe!

Overzicht programma
  • De teamprestatie gaat naar een hoger niveau
  • De output van het team neemt toe
  • De communicatie met en in het team gaat beter
  • De feedback van en door teamleden wordt constructiever
  • De motivatie van de teamleden verbetert

Samenwerking als sleutel voor succes

Voor wie?

Teams die (intensief) samenwerken in bedrijven, organisaties en instellingen. De teams kunnen zowel directieteams, managementteams, teams van leidinggevenden/coördinatoren alsook teams van professionals, stafmedewerkers of medewerkers van verschillend niveau zijn.

Programma

In de teams (optimale groepsgrootte 6-10 personen) gaan we bij de training ‘Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie’ aan de slag met diverse facetten van samenwerking, resultaat (output) en sfeer. Na afloop heeft iedere deelnemer een persoonlijk actieplan opgesteld waarin hij of zij concreet aangeeft wat zijn of haar bijdrage aan het team is/wordt. De verdiepingstraining is het vervolg op de basis. Hierin zoomen we uitgebreider in op het thema en bieden we de deelnemers nog meer tools om zelf in de praktijk aan de slag te gaan.

De insteek van de training is heel pragmatisch en de deelnemers kunnen direct het geleerde in de praktijk brengen. De training kan zowel in de eigen organisatie alsook op een externe locatie plaats vinden. De duur van de training is 2 dagdelen, onderbroken door een lunch. Start om 9 uur en afronding om 16.00 uur.

Investering

De investering in de basistraining of de verdiepingstraining bedraagt € 1.950,- per training voor een groep van 6-12 personen.

Dit bedrag is inclusief voorbereiding, trainingsmaterialen, evaluatie en nazorg; dit bedrag is exclusief 21% BTW, reis- en verblijfskosten alsook de kosten voor koffie/thee en lunch.

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan naar 06 23 22 92 80 of naar 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: 1 dag (2 dagdelen)

€ 1.950,-, exclusief BTW
(groep van maximaal 12 personen)

Categorie: Training

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!