Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie (basis en verdieping)

Team What Else. helpt jou als leidinggevende met de teamontwikkeling. Dit doen we met als doel om jouw teamprestaties te verbeteren.

Ontwikkelen kan altijd, bij een beginnend team, een team waar het nu niet lekker loopt, maar ook zeker bij een goed presterend team. Daar is altijd ruimte om van ‘good to great’ te gaan.

Team skills

Praktijkgericht

Durf te ontwikkelen

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • de teamprestatie naar een hoger niveau tilt,
  • de output van het team flink verbetert,
  • de communicatie met en in het team beter wordt,
  • teamleden beter feedback gaan geven en
  • de motivatie van de teamleden toeneemt.

Samenwerking als sleutel voor succes

Teams die (intensief) samenwerken in bedrijven, organisaties en instellingen zijn continu in ontwikkeling. Soms is het nodig om die ontwikkeling een handje te helpen en het teamproces te versnellen. Dit kunnen zowel directieteams, managementteams, teams van leidinggevenden/coördinatoren alsook teams van professionals, stafmedewerkers of medewerkers van verschillend niveau zijn.

TOELICHTING

Programma om teams in beweging te krijgen

In de teams (optimale groepsgrootte 6-10 personen) gaan we bij de training ‘Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie’ aan de slag met diverse facetten van samenwerking, resultaat (output) en sfeer.

We zetten hier in overleg met de leidinggevende coaching en training van de teams in waarmee de samenwerking in je team beter wordt. De sfeer verbetert, de afstemming is eenvoudiger door effectievere communicatie en de productiviteit en de prestaties van je team nemen toe!

Na afloop heeft iedere deelnemer een persoonlijk actieplan opgesteld waarin hij of zij concreet aangeeft wat zijn of haar bijdrage aan het team is/wordt. De verdiepingstraining is het vervolg op de basis. Hierin zoomen we uitgebreider in op het thema en bieden we de deelnemers nog meer tools om zelf in de praktijk aan de slag te gaan.

De insteek van de training is heel pragmatisch en hierdoor kunnen de deelnemers direct het geleerde in de praktijk brengen. De training kan zowel in de eigen organisatie alsook op een externe locatie plaats vinden. De duur van de training is twee dagdelen voor de basis en twee dagdelen voor de verdieping.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het traject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar jobvanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 2-4 dagdelen

doelgroep: team

categorieën: training

offerte na kennismaking

What a Job Team What Else. Job van Lier

Programmacoach: Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om daarmee mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is enerzijds resultaatgericht en anderzijds praktijkgericht. Maar altijd persoonlijk en ‘op maat’.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Job van Lier.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie (basis en verdieping). Je inschrijving is echter pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Groeispurt voor de leidinggevende

DUUR: 10-16 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!