Omgaan met veranderingen

Verandering is een constante geworden en veranderingen zijn overal en altijd. Wij moeten veranderen, of we het nu leuk vinden of niet. Als je weet dat alles om je heen in rap tempo verandert, kun je toch maar beter het veranderen ‘omarmen’ en het een beetje leuk gaan vinden… Nietwaar?

Het goede nieuws is dat je kunt leren om beter om te gaan met veranderingen om je heen. Hoe je dat doet, dat leren we je graag. Je gaat veel bewuster keuzes maken en je richten op zaken waar je invloed op hebt. Of het nu gaat over één persoon of een team, Team what else. helpt je met beter omgaan met veranderen.

Overzicht programma
  • Vergroot je veranderbereidheid,
  • verbeter je verandervermogen,
  • doorbreek oude patronen en
  • ontwikkel nieuw gedrag, gericht op innovatie.

Veranderen is een vak

Veranderen is iets wat je kunt leren. Je mindset bepaalt in grote mate hoe je tegenover verandering aankijkt en hoe je dit omzet in gedrag. Je kunt gericht werken aan het vergroten van je ‘veranderkunde’. Wil je beter omgaan met veranderingen, beter kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen en wil je de effectiviteit van je zelf en/of je team vergroten, dan hebben wij de geschikte maatwerk programma’s hiervoor.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

DUUR: INDICATIE NA KENNISMAKING

OFFERTE NA KENNISMAKING EN INTAKE

Categorie: Training

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier
LinkedIn profiel

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!