Omgaan met veranderingen lukt wel!

Verandering is een constante geworden en veranderingen zijn overal en altijd. Wij moeten dus wel veranderen, of we het nu leuk vinden of niet.

Als je weet dat alles om je heen in rap tempo verandert, kun je toch maar beter het veranderen ‘omarmen’ en het een beetje leuk gaan vinden… Nietwaar?

Veranderen wordt verbeteren

Mensgericht

Positief

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • de veranderbereidheid van jezelf en je team vergroot,
  • het verandervermogen van jezelf en je team verbetert,
  • oude patronen doorbroken worden én
  • jij en je team nieuw gedrag ontwikkelt, gericht op innovatie.

Samenwerking als sleutel voor succes

Teams die (intensief) samenwerken in bedrijven, organisaties en instellingen zijn continu in ontwikkeling. Soms is het nodig om die ontwikkeling een handje te helpen en het teamproces te versnellen. Dit kunnen zowel directieteams, managementteams, teams van leidinggevenden/coördinatoren alsook teams van professionals, stafmedewerkers of medewerkers van verschillend niveau zijn.

TOELICHTING

Veranderen is een vak

Het goede nieuws is dat je kunt leren om beter om te gaan met veranderingen om je heen. Veranderen is dus iets wat je kunt leren. Je mindset bepaalt immers in grote mate hoe je tegenover verandering aankijkt en hoe je dit omzet in gedrag. Je kunt dan ook gericht werken aan het vergroten van je ‘veranderkunde’.

Wil je beter omgaan met veranderingen, maar ook beter kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen en wil je de effectiviteit van je zelf en/of je team vergroten? Dan hebben wij de geschikte maatwerk programma’s hiervoor.

Je gaat allereerste veel bewuster keuzes maken en je daarnaast veel meer richten op zaken waar je invloed op hebt. Wij helpen je daar graag mee. Bovendien zien we in de praktijk dat het werkt! En dat geldt voor (nagenoeg) iedereen. Kwestie van aan de juiste mindset werken. Of het nu gaat over één persoon of een team.

Kortom, Team What Else. helpt je met beter omgaan met veranderen.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het traject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar jobvanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: indicatie na kennismaking

doelgroep: individueel, team

categorieën: coaching, training

offerte na kennismaking

What a Job Team What Else. Job van Lier

Programmacoach: Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om daarmee mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is enerzijds resultaatgericht en anderzijds praktijkgericht. Maar altijd persoonlijk en ‘op maat’.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Job van Lier.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Omgaan met veranderingen (basis en verdieping). Je inschrijving is echter pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie

DUUR: 2-4 DAGDELEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Groeispurt voor de leidinggevende

DUUR: 10-16 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!