De nieuwe generatie leidinggevenden komt er aan… En dat gaat snel. Geef young management de ruimte!

Nieuwe tijden vragen om nieuwe leiders. Punt. Dat is er uit… De inzichten en methoden uit de ‘jaren nul en tien’ van deze eeuw zijn achterhaald. Of beter… deze zijn niet achterhaald, maar ingehaald door andere, betere, nieuwe inzichten en methoden. En er is een nieuwe generatie young management opgestaan. Nieuwe leiders die het stokje overnemen. Bedreigend of kansrijk… hoe je het ook bekijkt… je houdt de ontwikkeling niet tegen, je hebt daar weinig tot geen invloed op. Waar je wel invloed op hebt is hoe je mindset is en hoe je met de verandering om gaat. Help de nieuwe generatie in plaats van ze tegen te werken. Wat kies jij? Durf jij het aan om mee te buigen? Overigens, leeftijd speelt in het bovenstaande geen rol; het gaat over mindset.

Overzicht programma
  • Stimuleer, faciliteer, inspireer en organiseer young management in jouw organisatie
  • Nieuwe tijden, nieuwe kansen… blijf bij de tijd
  • Beweeg met jouw organisatie mee met de nieuwe tijd
  • Laat young management niet vastlopen (en weglopen…)

Young management verdient een kans

Durf jij het aan om te verjongen in jouw MT en deze nieuwkomers te helpen met groei en ontwikkeling. Of ben je meer van ‘door schade en schande wijs geworden…’? Uit onderzoek blijkt dat talent waarin wordt geïnvesteerd meer gemotiveerd is, langer blijft en dus langere tijd toegevoegde waarde heeft voor jou. Bovendien ervaren de teamleden van deze managers dat ook zo en hierdoor functioneert en presteert het team ook beter. Geef je jonge leidinggevende een echte kans en investeer in het programma.

Investering

De investering in de basistraining of de verdiepingstraining bedraagt € 1.950,- per training voor een groep van 6-12 personen.

Dit bedrag is inclusief voorbereiding, trainingsmaterialen, evaluatie en nazorg; dit bedrag is exclusief 21% BTW, reis- en verblijfskosten alsook de kosten voor koffie/thee en lunch.

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan naar 06 23 22 92 80 of naar 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: 1 dag (2 dagdelen)

€ 1.950,-, exclusief BTW
(groep maximaal 12 personen)

Categorie: Training

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!