Effectief omgaan met hoge werkdruk/ stress en ervaar meer werkplezier (basis en verdieping)

Deze 1-daagse training is voor teams die onder druk moeten presteren en waar de leidinggevende oog heeft voor het welzijn van medewerkers. Concreet, pragmatisch programma en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden. Er is een basistraining en een verdiepingstraining. Deze trainingen kunnen zowel gezamenlijk als afzonderlijk worden ingezet. Na afloop gaan de deelnemers beter om met hoge werkdruk/ stress en nemen de prestaties toe.

Overzicht programma
  • Je bent je bewust van de belangrijkste stressfactoren op je werk
  • Je leert op effectieve wijze met (hoge) werkdruk om te gaan
  • Je gaat meer ontspannen, klantgerichter en met (meer) aandacht en plezier werken
  • Je gaat meer handelen vanuit je eigen kracht
  • Je krijgt meer balans in je werk- en privé-situatie

Maatwerk training

Voor wie?

De training ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en stress en ervaar meer werkplezier’ is voor leidinggevenden en medewerkers die meer inzicht willen in hoe werkstress veroorzaakt wordt, hoe beter om te gaan met hoge werkdruk en hoe werkplezier vergroot wordt. De training ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk’ is een maatwerk training, speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de organisatie of het bedrijf die de training wil inzetten.

Het programma sluit optimaal aan op de kernwaarden van de organisatie of het bedrijf. En we zoomen tijdens de training veel in op actuele thema’s zoals klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en outputsturing. De trainingen zijn zowel geschikt voor bestaande teams uit de organisatie, maar ook zeker voor gemengde groepen met deelnemers uit heel de organisatie.

Programma

In een groep van 6-12 personen gaan we bij de training ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en stress en ervaar meer werkplezier’ aan de slag met diverse facetten van hoge werkdruk en werkplezier. Na afloop heeft iedere deelnemer een persoonlijk actieplan opgesteld en kan beter met werkdruk en/of stress omgaan. De verdiepingstraining is het vervolg op de basis en zoomt uitgebreider in op het thema en biedt de deelnemers nog meer tools om zelf in de praktijk aan de slag te gaan.

De insteek van de trainingen is heel pragmatisch en de deelnemers kunnen direct het geleerde in de praktijk brengen. De training kan zowel in de eigen organisatie alsook op een externe locatie plaats vinden. De duur van de training is 2 dagdelen, onderbroken door een lunch. Start om 9 uur en afronding om 16.00 uur.

Investering

De investering in de basistraining of de verdiepingstraining bedraagt € 1.950,- per training voor een groep van 6-12 personen.

Dit bedrag is inclusief voorbereiding, trainingsmaterialen, evaluatie en nazorg; dit bedrag is exclusief 21% BTW, reis- en verblijfskosten alsook de kosten voor koffie/thee en lunch.

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: 1 dag (2 dagdelen)

€ 1.950,-, exclusief BTW
(groep van maximaal 12 personen)

Categorie: Training

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!