Aandacht voor het team na de reorganisatie

Bij welke ‘reorganisatie’ werk jij tegenwoordig nog? Soms lijkt het wel of iedere organisatie aan het reorganiseren is. De ene is nog niet afgerond of de volgende staat alweer voor de deur. Is er de juiste aandacht voor de medewerkers? Tijdens, maar ook zeker na de reorganisatie? Teams krimpen, er komt werk bij en met minder mensen moet hetzelfde of meer gedaan worden. De leiding geeft aan dat iedereen efficiënter, slimmer en innovatiever moet werken. Maar gebeurt dat ook…? Van zelf? Of heeft dat extra nodig? Een goed en succesvol verandertraject kenmerkt zich ook door nazorg…

Overzicht programma
  • Je teamleden werken productief verder na de reorganisatie
  • De veranderbereidheid in je organisatie neemt toe
  • De bereidheid en kunde om te innoveren worden beter
  • Ziekteverzuim neemt af

Je team weer in de kracht

Soms is het nodig, nuttig of noodzakelijk om te reorganiseren. Je wilt verder, groeien of juist levensvatbaar blijven… Wat de aanleiding ook is, een reorganisatie kan helpen om weer verder te kunnen gaan. Om toekomstbestendig te worden of juist om sneller te kunnen veranderen. De mensen die na de reorganisatie werkzaam zijn in jouw organisatie hebben soms wat extra begeleiding nodig. Er kan emotie zitten, de motivatie kan gedaald zijn of er is een verandermoeheid opgetreden. En dat is juist wat je niet wilt. Je wilt juist dat het team alles snel oppakt, alles weer op de rit krijgt en weer vol energie en toewijding aan de slag gaat.

Dat gaat niet vanzelf. Daar moet je tijd en energie in stoppen. Team what else. helpt hierbij. Altijd op maat. De ene keer gericht op beter omgaan met bijvoorbeeld hoge werkdruk, de andere keer om innovatie te stimuleren binnen de organisatie. Dat verschilt. Wat overeenkomt, is altijd dat het mensenwerk is en dat de teamleden aan zet zijn. Wij helpen daarbij, maar het team en de leiding gaan het doen!

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het managementtraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte. We factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of 06 23 22 92 80. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: 1 dag (2 dagdelen)

OFFERTE NA KENNISMAKING EN INTAKE

Categorie: Coaching

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!