Training met aandacht voor teamontwikkeling

Training is een effectief en nuttig middel om teams beter te laten functioneren. Of het nu gaat over teambuilding, omgaan met werkdruk, omgaan met veranderingen of het effectiever laten functioneren van teams, Team What Else. heeft ruime ervaring in het trainen van teams op verschillende niveaus en in verschillende samenstellingen.

TRAININGEN VOOR HET VERBETEREN VAN TEAMPRESTATIES

Teamontwikkeling en teameffectiviteit

DUUR: 1 DAG (2 DAGDELEN)

De sfeer wordt beter, de afstemming eenvoudiger door effectievere communicatie en de productiviteit en de prestaties van je team nemen toe!

Omgaan met veranderingen

DUUR: IN OVERLEG

Verandering is een constante geworden en veranderingen zijn overal en altijd. Wij moeten veranderen, of we het nu leuk vinden of niet.

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Training; effectief en nuttig om teams beter te laten functioneren

Wij kiezen voor thema’s die als basis dienen. De trainingen worden geregeld ‘los’ ingezet, maar onze ervaring is dat het rendement van de training groter is als de training(en) onderdeel is (zijn) van een programma binnen de organisatie of het bedrijf. Zo is de training ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en ervaar meer werkplezier’ uitermate geschikt als onderdeel van een programma ‘Vitaliteit’, ‘Duurzame inzetbaarheid’ of ‘Werkstress´. Wij helpen ook graag in het samenstellen en uitwerken van dergelijke programma’s.

Rol leidinggevende cruciaal bij slagen teamontwikkeling

Ieder professioneel team maakt een aantal fasen door in de ontwikkeling. Deze fasen vragen een verschillende rol/houding/aanpak van zowel teamleden als leidinggevenden. Coaching en training zijn uitermate nuttig in het vergroten van de effectiviteit van teams, maar ook zeker in het verbeteren van de teamprestaties (meer output) en de onderlinge sfeer. Een leidinggevende die oog heeft voor het wel en wee van zijn of haar teamleden, heeft veel baat bij coaching en training, voor zowel hem- of haarzelf, de individuele teamleden alsook voor het collectief.

Op weg naar een vitaler leven. Coaching en training voor jou persoonlijk.

Coaching

Gericht op vitaliteit en energie van het individu

Advies

Strategisch advies over vitaliteit en leiderschap

Management

Interim, project- en programmamanagement

Wil je meer weten over coaching, training, advies en management door Team What Else.?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Benieuwd hoe wij vitaliteit en leiderschap verder ontwikkelen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op of bezoek ons kantoor in Roermond in Limburg. We staan voor je klaar! We vertellen je graag meer over onze aanpak. Zo ontdek jij snel welke resultaten wij samen met jou kunnen bereiken!

Neem ook eens een kijkje op de LinkedIn pagina van Team What Else. Daar vind je meer inspiratie!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!