Het team

De teamleden van Team What Else. stellen zich graag aan je voor…

Het is en blijft ‘mensenwerk’. Maak kennis met de teamleden van Team What Else.

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon.”

Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else.. De achtergrond en opleiding (bedrijfspsychologie en professioneel coach) in dit mooie vakgebied geven ontzettend veel bagage om personen en groepen te coachen en te trainen. Maar meer nog de kwaliteit en competentie van een positieve en mensgerichte aanpak, maakt het verschil!

Mensgerichte aanpak gecombineerd met ervaring

Inmiddels heeft Else jarenlange ervaring in het coachen en trainen van individuen en teams.  Met name haar mensgerichte aanpak spreken bij veel klanten sterk tot de verbeelding!

Op het LinkedIn profiel van Else lees je meer over haar.

“Samenwerken aan verbetering/vernieuwing is mijn energiebron.”

Job van Lier

Job is bij de opstart en groei van Coaching What Else. altijd bezig geweest met het bedrijfsmatige/organisatorische deel van het bedrijf. Hij heeft een opleiding in marketing management, veranderkunde en leidinggeven/management. Zijn zakelijke achtergrond is vooral in zakelijke dienstverlening, sport & bewegen, management, marketing en veranderkunde. Het was dan ook een hele logische vervolgstap om het dienstenpakket van ons bedrijf uit te breiden met advies en management. Hierdoor kunnen wij onze klanten een completer aanbod bieden en op verschillende niveau’s in de organisatie helpen oplossen van actuele vraagstukken.

Van Coaching What Else. naar Team What Else.

Oh ja… Coaching What Else. werd door de toetreding van Job trouwens Team What Else. en destijds werd het dienstenpakket flink uitgebreid richting organisaties, management, veranderkunde en marketing.

Op het LinkedIn profiel van Job lees je meer over hem.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!