Team What Else. groeit, samenwerking KITE PMT

Structurele samenwerking bij opdrachtgevers en versterking aanbod training & coaching

Team What Else. groeit door! Zo breiden wij onze samenwerking met KITE – Praktijk Psychomotorische Therapie (PMT) verder uit.  Waar al langere tijd werd samengewerkt in trainingen, gaan wij intensiever samenwerken op het gebied van (langdurende) programma’s bij opdrachtgevers.

“Perfecte aansluiting qua visie, werkwijze en methodieken”

Else van Lier van Team What Else. over de samenwerking: “Qua visie, werkwijze en methodieken zijn we echt complementair en sluiten de twee organisaties perfect op elkaar aan. We werkten al langer samen in trainingen en het klikte vanaf de start ook erg goed met Simone. Die basis gaan we nu verstevigen en we gaan de samenwerking verder uitbreiden. Met als doel om bij onze opdrachtgevers een nog completer aanbod en hogere kwaliteit te kunnen bieden.”

Simone Geuijen van KITE PMT vult aan: “Het aanbod en de werkwijze van Team What Else. spreken mij erg aan. Ik zie de samenwerking als een hele waardevolle aanvulling op mijn aanbod. Psychomotorische therapie is heel goed toepasbaar in training, coaching en workshops. Door gezamenlijk op te trekken, leveren we nog meer variatie en kwaliteit aan onze opdrachtgevers én we sluiten nog beter aan wat vertaling van vraagstelling betreft naar oplossing voor deze opdrachtgevers.”

Uitbreiding aanbod programma’s vitaliteit en leiderschap

Job van Lier hierover: “We gaan ons in eerste instantie richten op onze bestaande programma’s op het gebied van vitaliteit en leiderschap. Dat gaan we verrijken met inzichten, methoden en technieken vanuit de psychomotorische therapie, verzorgd door Simone. Wij geloven in de meerwaarde van samenwerking vanuit disciplines die complementair zijn. De samenwerking met Simone is hierin een geweldig eerste voorbeeld en ons streven is op korte termijn meer samenwerkingen met andere professionals aan te kondigen!”

Meer weten?

Meer weten over de samenwerking of interesse in het vernieuwde aanbod? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op! Of neem een kijkje op de website van KITE PMT voor meer informatie over psychomotorische therapie.

P.S. Ben je benieuwd naar onze social media? Check bijvoorbeeld onze LinkedIn bedrijfspagina eens. Zo krijg je al een goed beeld van wie wij zijn en wat we doen!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!