Team What Else. ‘nieuwe stijl’ van start

En we zijn van start! Team What Else. ‘nieuwe stijl’ is uit de startblokken…Team What Else. Erline Janssen stelt zich voor

Zoals jullie inmiddels weten, ben ik onlangs gestart bij Team What Else. Met een brede glimlach op m’n gezicht blik ik graag even terug op de start en de afgelopen maanden… Eén ding passeert in ons team met regelmaat de revue: hoe uniek en op natuurlijke wijze onze samenwerking tot stand is gekomen.  Voor degene die het gemist hebben, even ’n korte terugblik.

DE KLIK bij de start

Op 9 november 2021 treffen Else en ik elkaar in groep 16A van de inspirerende opleiding tot Vitaloog bij Vitacademie. En daar was ie… DE KLIK! Op persoonlijk level, maar ook op professioneel vlak. Dit bleek een gouden combinatie te zijn. Onze ideeën over ontwikkeling van vitale teams/ organisaties sloten naadloos op elkaar aan en pasten perfect in de nieuwe plannen van Team What Else., waar Else en Job alweer 10 jaar aan het roer staan. En wat hebben zij een mooi bedrijf neergezet: geen poespas, ‘what you see, is what you get’ en met hele mooie plannen voor de toekomst die naadloos aansluiten op mijn ideeën en ambitie en die passen bij mij als persoon.

FIT!

In het kort komt het er op neer dat we samen gaan bouwen aan de FIT!te samenleving. Dat houdt in dat we organisaties en bedrijven in Zuid-Nederland – dus Noord Brabant, Limburg alsook richting Gelderland – en Noord België – Belgisch Limburg, Antwerpen en Vlaanderen op een hoger level brengen wat fitheid in brede zin betreft. We gaan hen helpen bij cultuurverandering en de vertaalslag van ‘oud naar nieuw’. We introduceren hierbij de term eigentijds en toekomstgericht leiderschap, waarbij aandacht is voor drijfveren en het optimaal benutten van talenten, waar er ruimte is voor het goede gesprek en waar het soms ook wat mag schuren om vervolgens samen verder te komen.

FIT! vertalen we als volgt:

  • Flow (lekker in je vel en zorgen dat het weer gaat stromen of blijft stromen)
  • Intentie (vanuit je drijfveren en met de juiste intentie)
  • Transitie (in beweging richting het nieuwe perspectief en vorm en inhoud geven aan het nieuwe verhaal)

Die drive delen we en dat zie je terug; we spreken dezelfde taal en hebben vaak aan een half woord genoeg. 9 tot 5 geldt niet als je doet wat je leuk vindt, hoewel we wel degelijk de balans hierin bewaken. Zo ontstaan onder een zondagse wandeling spontaan de mooiste inzichten, die zodra het eerste bankje in zicht is echt even via Facetime gedeeld moeten worden!  Héééééérlijk! Laat die positieve energie maar stromen.

Waardering als één van de hoofdingrediënten

En wat voel ik me gewaardeerd! Zo fijn als je je talenten op de juiste plek kunt inzetten, als je ziet dat het klopt en de mensen om je heen er blij mee zijn. Nu boffen ze ook wel hoor, die twee 😉 Want in mijn rugzak zat toevallig, naast mijn Politie- en woningcorporatie ervaring ook nog een paar jaar interieuradviseur verstopt. Even afstoffen en hop… het resultaat: 4 moodboards die onze nieuwe visie / strategisch koers vertalen. Goed gelukt (al zeg ik het zelf) en in meerdere opzichten handig daar we er ook ons nieuwe interieur op hebben afgestemd. Met kleine veranderingen en nieuwe ideeën –> groot resultaat!

Of ik trots ben? En of! Trots op deze mooie club waar ik deel van uit maak en mijn bijdrage mag leveren aan ‘The Next Level’. En die trots… die mag er zijn en die delen we samen!

In deze fase op weg naar een nieuwe aanpak gebeuren hele mooie dingen en die successen die mogen gevierd worden bij Team What Else. Gewoon… op een manier die bij ons past; met ’n broodje Doedels die de dochter des huizes voor ons haalt op haar scooter (thanks Jenna!)

Wat voel ik me hier thuis! In alle opzichten. Het ECI 9 in de fraaie ECI Cultuurfabriek in Roermond is in no time ook mijn plek geworden door een flinke portie vertrouwen, waardering, hartelijkheid en gezelligheid. En dit geldt ook voor onze visie. Er gebeuren hele mooie dingen die we samen de komende tijd verder gaan vormgeven en uitrollen.

Ik kan niet wachten! Op naar Team What Else. 10.0, samen met onze partners die zich binnenkort ook nog verder voorstellen! Good things are on the way > Stay tuned!

Wil je – behalve door het verhaal te lezen in de blog – mijn ervaringen persoonlijk horen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, dan drink ik graag een kop koffie met je! Neem gerust contact op! Wellicht de start van jouw FIT! programma voor jou, je team of je organisatie. Of een combinatie van deze kan natuurlijk ook!

Erline

Laat je inspireren! Dat kan ook via onze Insta-pagina. Ook daar vind je van alles over FIT!

Instagram Team What Else. FIT! Leiderschap Start Team What Else. nieuwe stijl

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!