Samenwerking In2motion Sportadviesbureau

Team What Else. en In2motion Sportadviesbureau starten samenwerking; on your marks, get set, … go! 

Team What Else. en In2motion Sportadviesbureau bundelen de krachten en gaan samenwerken op het gebied van vitaliteits- en leiderschapsprogramma’s. Het aanbod van In2Motion sluit perfect aan op de programma’s van Team What Else. De samenwerking is in eerste instantie gericht op het meten van fitheid, het inzetten van inspanningstesten, sportmedische onderzoeken en – keuringen en fysieke trainingsprogramma’s in de programma’s die Team What Else. aanbiedt. Ook geeft In2Motion advies ter aanvulling vanuit sportmedische hoek binnen het thema ‘fysieke vitaliteit’ waar ook Team What Else. zich op richt. Op termijn wordt de samenwerking uitgebreid met het aanbieden van gezamenlijke programma’s waar bewegen en ontwikkelen hand in hand gaan.

On your marks, get set, … go!

De samenwerking versterkt enerzijds de programma’s van Team What Else. Anderzijds kan In2Motion de cliënten een completer dienstenpakket aanbieden naast het sportmedische aanbod. Job van Lier van Team What Else. hierover: “Wij bieden onze cliënten graag een zo goed en volledig mogelijk programma, waarbij het ontwikkelen van nieuwe patronen in de praktijk van de cliënt van groot belang is. Juist dan leg je de nieuwe verbindingen als basis voor duurzame verandering. In2Motion biedt met het op sport en bewegen gerichte aanbod juist ook de inzichten en programma’s om nieuwe patronen te realiseren.”

Marcel Schmitz van In2Motion vervolgt: “De toegevoegde waarde voor de cliënten is groot! Ik zie in mijn praktijk veel cliënten die willen werken aan de eigen vitaliteit. Zij vinden het vaak lastig om dit vorm en inhoud te geven. Ik help hen met sportmedisch inzicht, sportschema’s en beweegprogramma’s. De programma’s van Team What Else. bieden de tools en inzichten om te werken aan mentale fitheid, sociale fitheid of op de andere aspecten van de ‘Vitaliteitsschijf van Vijf’.

Interesse? Bezoek de site(s) of neem contact op

Wil je meer weten over de programma’s die In2Motion aanbiedt, bezoek dan deze website. Op de website van Team What Else. vind je meer over de programma’s op het gebied van vitaliteit en leiderschapsontwikkeling.

Heb je een vraag of wil je sparren over de mogelijkheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We gaan graag met je in gesprek.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!