Ruimte in hoofd, hart en handelen door running therapy

running therapy

Ruimte in hoofd, hart en handelen…
… door running therapy

‘Hardlopen is goed voor lichaam en geest’

Hardlopen groeit nog steeds in populariteit. En dat is niet voor niets; het is bewezen effectief. De laatste tijd wordt hardlopen steeds vaker ingezet in de vorm van running therapy. Ook bij mensen die kampen met psychische klachten, zoals depressie, burnout, angst- en stemmingsstoornissen. Wat het inhoudt en of het iets voor jou is, dat lees je in deze nieuwsbrief.

Aandacht voor lichaam en geest

Running therapy bij Coaching what else. is een combinatie van hardlopen en coaching. Deel 1 van iedere sessie bestaat uit hardlopen (voor iedereen op zijn eigen niveau, dus ook voor beginners) en deel 2 is het gesprek waarin we op gestructureerde wijze werken aan jouw coachvraag. Of omgekeerd, dus eerst gesprek en dan hardlopen. Het voordeel van de combinatie is dat er zowel aandacht is voor lichaam als geest! Het draait bij running therapy om de balans tussen fysieke en mentale inspanning/ontspanning.

Running therapy, is dat iets voor mij?

Ongeacht of je ervaring hebt met hardlopen of dat je overweegt om hier mee te beginnen, running therapy is vaak geschikt om meer energie te krijgen en om beter om te gaan met psychische klachten. Voorwaarde is dat je geen zware lichamelijke klachten ervaart. Mocht dat het geval zijn, dan verwijzen we vanuit Coaching what else. geregeld door naar Sentio Osteopathie. Je pakt dan eerst de lichamelijke klacht aan, alvorens te starten met running therapy.

Meer weten over running therapy? Neem dan contact met ons op via 06-1464 0225 of via coachingwhatelse@outlook.com.

Team Coaching what else.

P.S. Wist je dat Coaching what else. ook inspirerende programma’s aanbiedt om je persoonlijke effectiviteit te vergroten of om te groeien in je rol als leidinggevende/manager?