Ons aanbod aan coaching programma’s & trainingen

Ons aanbod bestaat uit coaching, training, advies en management aan leidinggevenden en medewerkers in organisaties/bedrijven en aan individuele personen.

We hebben het voor jou makkelijk gemaakt en ons aanbod ‘opgeknipt’ in vitaliteit (What Else.) en leiderschapsontwikkeling (What a Job.) Zo vind je snel en makkelijk wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling!

What Else - Team What Else

PROGRAMMA’S WHAT ELSE

Ieder persoon en team maakt in zijn of haar leven een ongekende persoonlijke ontwikkeling door! Hierin ontstaan vaste patronen in gedrag: routines, gewoontes die vaak nuttig zijn in de dagelijkse praktijk.

Maar soms blijkt die praktijk weerbarstiger en komt je energie onder druk te staan of raak je uit balans. Met andere woorden; je vitaliteit wordt minder… Wat ga jij doen om je vitaliteit weer te vergroten*? Startpunt? What Else.

Volop in je kracht en energie

Duur: 8-16 weken

Je bent te ver gegaan. De signalen zijn er al langer, maar die heb je (grotendeels) genegeerd. Om allerlei redenen…. Belangrijkste nu is herstellen. Maar hoe doe je dat?

Van burn-out naar flow

DUUR: 16-26 WEKEN

Meer kracht en energie… dat klinkt goed… Je wilt verder. Vol energie doorpakken en doorgroeien. Maar hoe? Je valt toch vaak terug op gewoontes en patronen.

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Loopbaancoaching en loopbaanoriëntatie

DUUR: 16-20 WEKEN

Je droomt wellicht al langer van een nieuwe uitdaging… of je hebt het wel gehad op de plek waar je nu zit… Wat je insteek ook is, je bent de regisseur van je eigen leven.

Je leven op de rit krijgen en houden

DUUR: 12-20 WEKEN

Tijdens jouw ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren.

What a Job - Team What Else

PROGRAMMA’S WHAT A JOB

What a Job. staat binnen ons aanbod voor het groeien van mensen in en verbeteren van organisaties. Wij helpen met leiderschapsontwikkeling, visie, strategie, teamontwikkeling, veranderen en groeien.

Dat doen we bij profit- en non-profit organisaties in regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, vanuit onze ’thuisbasis’ Roermond maar uiteraard ook op locatie in de regio**.

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Je carrière zit in de lift. Je presteert al een tijd lang goed. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Je krijgt de functie van leidinggevende aangeboden… En dan…?

Groeispurt voor de leidinggevende

DUUR: 10-16 WEKEN

De waan van de dag zorgt voor drukke werkweken, een overvolle agenda en vraagt veel van jou als leidinggevende. Je hebt voor je team niet altijd de rust en tijd.

Eigentijds en vitaal leiderschap

DUUR: IN OVERLEG

Je wilt verder groeien en je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven aan de groei van je bedrijf.

Teamontwikkeling en teameffectiviteit

DUUR: 1 DAG (2 DAGDELEN)

De sfeer wordt beter, de afstemming eenvoudiger door effectievere communicatie en de productiviteit en de prestaties van je team nemen toe!

Omgaan met veranderingen

DUUR: IN OVERLEG

Verandering is een constante geworden en veranderingen zijn overal en altijd. Wij moeten veranderen, of we het nu leuk vinden of niet.

Project- en programma management

DUUR: 1 DAG (2 DAGDELEN)

Nieuwe tijden vragen om nieuwe leiders. Punt. Dat is er uit… De inzichten en methoden uit de ‘jaren nul en tien’ van deze eeuw zijn achterhaald.

Inspiratie om in beweging te komen en zelf de regie te pakken: ons aanbod

Vooropgesteld; in alles wat we doen, zit onze bezieling. Wij willen anderen inspireren en aanzetten om zelf in beweging te komen en om zelf de regie te pakken. Wij komen niet vertellen hoe het zit en hoe het moet, maar we gaan samen met jou aan de slag om inspirerende oplossingen te bedenken en de ontwikkeldoelen te realiseren.

Welke diensten bieden wij aan? Kortweg… coaching, training, advies en management. Voor leidinggevenden/ medewerkers in organisaties/bedrijven én aan individuele personen. We gaan samen met jou aan de slag om inspirerende oplossingen te bedenken. Want als de oplossing inspirerend is, dan is deze vaak ook haalbaar, realistisch en uitdagend.

Lees hieronder meer over de verschillende diensten van Team What Else. of neem contact met ons op! Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen kan ook. Maar eerst even wat toelichting op What Else. en What a Job.

* What Else. nader toegelicht

Wat ga jij doen om je vitaliteit te vergroten? Er kunnen blokkades en weerstanden ontstaan die je belemmeren om verder te komen… Of je komt in nieuwe situaties terecht waar het ‘oude’ gedrag wat je aangeleerd hebt niet meer of onvoldoende werkt. Of je wilt werken aan je burn-out herstel of het voorkomen van burn-out…?

Komen de volgende vragen geregeld op bij jou…?

 • Wat kan ik doen om mijn weerbaarheid te vergroten?
 • Hoe krijg ik meer balans en energie?
 • Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit?
 • Ik wil graag meer grip op (ont-)spanning ervaren… hoe bereik ik dat?
 • Welke baan past het beste bij mij?

Eerste stap zetten? What Else.

Ook voor de antwoorden op deze vragen kun je bij Team What Else. terecht. Vergeet ook niet het vergroten van werkplezier van jezelf of van je team! Kortom, wil je werken aan de vitaliteit van jezelf en/of je team, dan staan wij voor je klaar. Ben jij klaar om jouw blokkades en weerstanden aan te pakken op weg naar persoonlijke groei?

** What a Job. nader toegelicht

Stel jij jezelf weleens één of meer van de volgende vragen?

 • Hoe pas ik situationeel leidinggeven en outputgerichte sturing beter toe?
 • Op welke wijze kan ik mijn persoonlijk leiderschap ontwikkelen?
 • Waar vind ik meer tools voor coachend leidinggeven?
 • Wat kan ik doen om vitaal leiderschap te ontwikkelen voor mezelf en voor mijn organisatie?
 • Mogelijk heb je behoefte aan kennis over verandermanagement?
 • Of wil je nu eindelijk aan de slag met de weerstand in de organisatie en deze effectief aanpakken?
 • …?

Zet 1e stap naar vitaal en eigentijds leiderschap. What a Job.

Wat je ‘management’ vraag ook is, we helpen graag mee met de oplossing! De basis binnen onze werkwijze is eigentijds en vitaal leiderschap voor het individu en ook binnen teams. Hierbij leggen we de focus altijd op een positieve grondhouding, eigen verantwoordelijkheid en energie.

Meer weten over onze diensten?

Lees hieronder verder en ontdek wat wij inzetten om onze cliënten verder te helpen.

Coaching

 

Coaching door ons is positief, oplossingsgericht en persoonlijk, gericht op groei en energie. En altijd met oog voor resultaat. De programma’s zijn prikkelend, inspirerend en ook confronterend. Je krijgt een spiegel voorgehouden; wat doe je goed, wat kan beter?

Wil je je verder ontwikkelen op persoonlijk en/of professioneel gebied? Wil je groeien door effectiever te worden, wil je beter worden als leidinggevende? Of wil je nu eindelijk die zaken die een fijn leven in de weg staan opruimen? Het doel van onze coaching: beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk. Lees verder.

Training

 

Training is een effectief en nuttig middel om teams beter te laten functioneren. Of het nu gaat over teambuilding, effectieve communicatie, omgaan met werkdruk, omgaan met veranderingen of het effectiever laten functioneren van teams, wij hebben ruime ervaring in het trainen van teams op verschillende niveaus en in verschillende samenstellingen. Lees verder.

Advies

 

Advies is breed en adviseurs zijn er duizenden…. Waarom dan toch ons inzetten voor advies? En wat is advies eigenlijk? Kunnen we dat niet gewoon zelf doen? En wat kost dat dan wel…? Terechte vragen! Maar belangrijker… wat levert advies op? En dat kan heel veel zijn.

Vraagstukken op het gebied van vitaliteit, personeel, inzetbaarheid, werkdruk, grip op (ont-)spanning, ziekteverzuim, leiderschapsontwikkeling, organisatie- en bedrijfsprocessen. Maar ook over strategie, verandertrajecten, ‘disruptive’ marktontwikkelingen, customer journeys en innovaties in de branche. Wij helpen graag. Lees verder.

(Interim-) Management

 

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen manager is… Zo iemand komt hier een tijdje, maakt een hoop brokken en is dan weer verdwenen… En zo’n ‘middenlaag’ is toch nergens voor nodig… Er bestaan veel vooroordelen over managers. Toch hebben we managers nodig. Of eigenlijk praten wij liever over leidinggevenden.

Bij ons geen ‘bla bla’, dikke rapporten en ‘gedoe’, maar een resultaatgerichte en pragmatische aanpak. Lees verder en ontdek hoe wij het verschil maken met ons aanbod, samen met jou.

Meer weten over ons aanbod?

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook! Op de LinkedIn pagina van Team What Else. vind je nog meer inspiratie!

Coaching

Coaching van individu, gericht op vitaliteit en leiderschap

Training

Training van teams, gericht op vitaliteit en leiderschap

Advies

Strategisch advies over vitaliteit en leiderschap

Management

Interim, project- en programmamanagement

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!