Nieuw Leiderschap ontwikkelen? Bij Team What Else. natuurlijk!

Dat leggen we graag even uit in een paar simpele stappen. Leiderschap ontwikkelen is een persoonlijke aangelegenheid, dus kies je in dit traject voor een partij die jouw behoefte(n) vertaalt naar een op maat programma, volop ervaring heeft in leiderschapsontwikkeling en waar je een persoonlijke klik mee hebt. Hoe wij dat doen en wat het inhoudt? Simpel…

Startpunt: jouw ambitie om verder te groeien als leidinggevende

Jouw situatie is ons uitgangspunt. We zoomen in op jouw wensen, ontwikkeldoel(en) en maken op basis hiervan een maatwerk programma. Ongeacht op welk niveau je in je managementloopbaan zit, als beginnend leidinggevende het fundament leggen, als gevorderd leidinggevende doorgroeien of als senior sparren op niveau, dat kan allemaal bij Team What Else.

Persoonlijk, maatwerk programma

Of je nu in zijn algemeenheid wilt verder groeien als leidinggevende of heel specifiek op een thema wilt doorpakken, dat bepaal je bij ons zelf. Of een combinatie, dat kan natuurlijk ook!

De basis vul je naar eigen inzicht en behoefte aan met een aantal ‘pakketten’. Denk bijvoorbeeld aan vitaal en maatschappelijk leiderschap, situationeel leidinggeven, coachend leiderschap, verandermanagement, teamontwikkeling, persoonlijke effectiviteit of outputgericht sturen. Uiteraard denken wij hier – indien gewenst – in mee en adviseren we jou over de beste samenstelling.

Start op ‘fundament’, ‘gevorderd’ of ‘senior’ niveau

Fundament – Je staat aan het begin van je carrière als leidinggevende en je wilt een droom – door – start hebben! Je leert in rap tempo alles wat je nodig hebt om vol energie, effectief en eigentijds leiding te kunnen (gaan) geven.

Gevorderd – Je bent al een tijdje als leidinggevende werkzaam en je wilt verder. Groeien in je rol, meer impact maken, effectiever worden, slimmer werken, meer energie… wat je doel ook is, ontwikkeling is altijd goed!

Senior – Door de wol geverfd, ervaren, krachtig… jij weet al een tijdje wat je moet doen! Maar ook jij wilt verder. Strategischer, impactvoller, innoverender, maatschappelijk verantwoorder. Sparren op niveau dus.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat de programma’s voor jou en jouw team kunnen betekenen, neem dan contact op met Job. Hij is bereikbaar via 06 – 2322 9280. Mailen kan ook natuurlijk: jobvanlier@teamwhatelse.nl.

Kennismaken is sowieso vrijblijvend en we starten met traject nadat je alles in een helder voorstel hebt, waar jij akkoord op geeft. Ook kijken we altijd naar de ‘wederzijdse klik’. Coaching is persoonsgericht, dus de persoon die tegenover je zit, moet voor jou goed voelen.

What a Job - Team What Else

Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is resultaatgericht, praktijkgericht, persoonlijk en ‘op maat’. Dus zeker geen ‘one size fits all’, maar juist maatwerk. De zakelijke achtergrond van Job is vooral in zakelijke dienstverlening, sport & bewegen, management, marketing en veranderkunde. Bij diverse bedrijven deed hij ervaring op die uitermate nuttig zijn in het deskundig kunnen adviseren, coachen en trainen van leidinggevenden die zich zelf verder willen ontwikkelen.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

 

Of bekijk het LinkedIn profiel van Job en neem contact met hem op.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!