Eigentijdse en realistische kijk op vakgebied marketing

Het vakgebied marketing is de laatste jaren ongelooflijk veranderd. Alle nieuwe technologieën en methoden/modellen bieden ongekende mogelijkheden. Maar wat nu als je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je wilt enthousiast beginnen, maar je weet niet wat het meeste rendeert. Over nut en noodzaak kunnen we kort zijn: ieder bedrijf of iedere organisatie kan niet zonder marketing. Of je nu in een zwaar commerciële omgeving werkzaam bent of je werkt in de not-for-profit sector…

De insteek van ons is pragmatisch en gebaseerd op de uitgangspunten van ‘low budget’ marketing. Dure campagnes verzinnen is niet de oplossing. Slimme aanpak en inzet van media en middelen is veel uitdagender. En voor de opdrachtgever… aanzienlijk goedkoper. Het resultaat; efficiënte besteding van je marketingbudget en het meeste rendement op je investering.

Marketing Coaching what else.
Overzicht programma
  • Maatwerk advies voor vernieuwende marketingstrategie
  • Pragmatische ondersteuning bij implementatie
  • (Door-)Starten met online marketing
  • Digital storytelling, is dat iets voor ons?
  • Positionering beter op orde?
  • Branding aanpakken (merkstrategie)

Geen duur advies, maar een realistische aanpak die past bij de vraagstelling

De aanpak is pragmatisch, want je wilt liever morgen dan overmorgen starten met de nieuwe koers. Nog niet helder wat de koers moet worden? Dan beginnen we daar. Als de strategie deels of geheel wel al bekend is, dan is de vertaling naar de implementatie de logische stap. We toetsen dan eerst of de strategie geschikt is en vervolgens vertalen we dit naar de praktijk. Uiteraard samen met de mensen die het moeten doen!

Vernieuw je marketing aanpak

Met de jarenlange ervaring in het vakmarketing marketing en de affiniteit voor online, ligt er bij Coaching what else. een stevige basis voor de aanpak van de marketing uitdagingen waar u voor staat. Of het nu defensief of juist offensief is, graag denken we met u mee om de ‘next step’ in marketing te zetten. Met focus op het resultaat, de output… maar wel met een aanpak die ook op lange termijn werkt.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Ervaringen
Empty tab. Edit page to add content here.
Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Coaching what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@coachingwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Coaching what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier