Projectmanagement

Op zoek naar een ervaren projectmanager die jouw project doet slagen? Met een flinke hoeveelheid kennis op het gebied van verandermanagement, maar vooral ook met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Met oog voor detail, de mensen in het team alsook met oog voor de omgeving. Zowel wat risicomanagement betreft alsook wat jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid betreft. En altijd met een sterke focus op de klant, markt en jouw doelgroepen (intern én extern) die belanghebbende zijn in het project.

Overzicht programma
  • Vele jaren ervaring in projectmanagement op diverse fronten
  • Pragmatische en resultaatgerichte aanpak
  • Heldere manier van communicatie
  • Jouw project van A tot en met Z goed gemanaged

Projectmanagement nieuwe stijl

Je wilt dat jouw project een succes wordt, maar je hebt niet altijd de tijd, kennis of capaciteit om het project goed te managen. Schakel ons dan in. Wij helpen met jouw projectmanagement. Bij voorkeur overigens zodanig dat jij ‘aan het stuur zit’. Door heldere afspraken, goede communicatie in de vorm van terugkoppeling over de voortgang, de behaalde resultaten en de valkuilen die bij nagenoeg ieder project om de hoek komen kijken.

Onze aanpak verschilt in de manier waarop we naar projecten kijken én hoe we projecten managen. Die aanpak verschilt op vele fronten van een traditionele aanpak. Een voorbeeldje om het te verduidelijken… wij hoeven niet zo nodig zelf ‘op het podium’ te staan. Dat doen we natuurlijk wel als het ten goede komt aan het resultaat. Wij geloven er meer in dat de mensen in jouw organisatie het verschil moeten maken. Wij faciliteren en organiseren dat jouw teamleden gaan groeien en dat het project door hen succesvol wordt!

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het managementtraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Team what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan naar 06 23 22 92 80 of naar 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: indicatie na kennismaking

offerte na kennismaking en intake

Categorie: Management

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!