Project- en programma management

Op zoek naar een ervaren project- en programma manager die jouw project of programma doet slagen? Met een flinke hoeveelheid kennis op het gebied van verandermanagement, maar vooral ook met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak.

Met oog voor detail, de mensen in het team alsook met oog voor de omgeving. Project- en programma management nieuwe stijl… Toekomstgericht dus!

Samenwerken voor resultaat

Eigentijds

Kwaliteit

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • de realisatie van je project of programma versnelt,
  • de samenwerking binnen het project- of programma team verbetert,
  • het verandervermogen en de veranderbereidheid verhogen,
  • resultaat ziet door onze praktische en inspirerende aanpak.

Samenwerking als sleutel voor succes

Wij komen dus niet even vertellen hoe het moet… Of… de boel even flink opschudden. Om daarna zeker weer snel weg te gaan. Nee. Onze aanpak is anders. Wij komen samenwerken. Klinkt ‘oubollig’? Niks mis mee, volgens ons. Je wilt namelijk dat je project of programma succesvol wordt.

Daar is samenwerking voor nodig, anders was het geen project of programma geworden. Dan had je het gewoon zelf gedaan.

TOELICHTING

Samenwerken? Natuurlijk!

Wij komen dus samenwerken, met jou, met de teamleden en andere betrokkenen. Dat doen we op basis van vertrouwen, met een heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Oh ja… met een berg aan ervaring op het gebied van projectmanagement, programmamanagement en verandermanagement. Maar ook met veel kennis op het gebied van leiding geven aan teams, situationeel leidinggeven en andere competenties die nodig zijn om jouw project of programma tot een succes te maken. Zowel wat risicomanagement betreft alsook wat jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid betreft.

En altijd met een sterke focus op de klant, markt en jouw doelgroepen (intern én extern) die belanghebbende zijn in het project.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het traject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar jobvanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: indicatie na kennismaking

doelgroep: individueel, team

categorieën: management

offerte na kennismaking

What a Job Team What Else. Job van Lier

Programmacoach: Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om daarmee mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is enerzijds resultaatgericht en anderzijds praktijkgericht. Maar altijd persoonlijk en ‘op maat’.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Job van Lier.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Project- en programma management. Je inschrijving is echter pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Omgaan met veranderingen

DUUR: INDICATIE NA KENNISMAKING

Omgaan met veranderingen lukt wel! Wij helpen hiermee met resultaat… persoonlijk, betrokken en inspirerend.

Teamontwikkeling, teambuilding, sfeer en intervisie

DUUR: 2-4 DAGDELEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Groeispurt voor de leidinggevende

DUUR: 10-16 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!