Ontwikkeling van manager tot leider? Leiderschapsontwikkeling helpt je verder!

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven aan de groei en ontwikkeling van je bedrijf of organisatie en aan je team. Voor je zelf of voor het hele MT. Behoefte aan support hierin? Schakel dan Team what else. in voor ‘leiderschapsontwikkeling 3.0’. Gericht gaan we aan de slag met het vergroten van inzicht van, kennis over en vaardigheden op het gebied van leiderschap. Je merkt al snel dat je stappen zet en dat je effectiever gaat werken.

Hoe complexer de wereld waar je actief in bent, hoe boeiender en interessanter wij het vinden. Waar wij jou, jouw team én onszelf kunnen ‘challengen’, daar zijn wij op ons best!

Overzicht programma
  • Stretch je zelf op het gebied van leiderschap
  • Ontwikkel je MT verder naar ‘the next level’
  • Vergroot de effectiviteit binnen jouw organisatie
  • Laat je teamleden groeien

Ontdek jezelf opnieuw

Durf jij het aan om te veranderen? Wil je hierover te sparren en durf je het aan om je zelf opnieuw te ontdekken en uit te vinden. En durf je het ook aan om jezelf in je nieuwe rol te laten zien?

Als je alles bij hetzelfde wilt houden en dus tevreden bent met hoe het nu gaat, dan is leiderschapsontwikkeling bij Team what else. niets voor jou… Of dan juist wel? Ben eens kritisch naar je eigen functioneren en presteren… Hoe houd jij jezelf fit voor de arbeidsmarkt in je rol als leidinggevende…?

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het managementtraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Coaching what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Coaching what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: indicatie na kennismaking

offerte na kennismaking en intake

Categorie: Management

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!