Ontwikkel je verder van manager tot vitaal en eigentijds leider (gevorderd én senior)

Je wilt aan de slag met je leiderschapsontwikkeling en verder je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven aan de groei en ontwikkeling van je bedrijf of organisatie en aan je team. Voor je zelf of voor het hele MT.

Behoefte aan support hierin? Schakel dan Team What Else. in voor ‘leiderschapsontwikkeling 3.0’.

Prikkelend

Maatwerk

Eigentijds

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • jezelf stretcht op het gebied van leiderschap,
  • je MT verder ontwikkelt naar ‘the next level’,
  • effectiviteit binnen jouw organisatie groter wordt en
  • teamleden groeien.

Voor wie?

Dit programma is dus uitermate geschikt voor de ervaren leidinggevende en manager die de ‘next step’ wil zetten. Juist in combinatie met de eigen praktijk biedt dit programma nieuwe strategische inzichten en een verbetering van je competenties als leidinggevende.

Het programma is speciaal opgezet voor de senior manager/ leidinggevende, de directeur en de bestuurder.

TOELICHTING

Maatwerk programma op weg naar vitaal en eigentijds leiderschap

Gericht gaan we aan de slag met het vergroten van inzicht van, kennis over en vaardigheden op het gebied van vitaal en eigentijds leiderschap. Je merkt al snel dat je stappen zet en dat je effectiever gaat werken.

Het leiderschapsprogramma bestaat uit tien sessies van gemiddeld twee uur. Daarmee kom je op een doorlooptijd van zo’n twee tot vier maanden. Dit is echter helemaal op maat te maken, afhankelijk van jouw wensen en agenda! De opzet is heel pragmatisch en sluit hierdoor naadloos aan bij jouw eigen situatie en behoefte. In eerste instantie bepalen we in onderling overleg welke onderwerpen behandeld worden. De inhoud en volgorde kunnen altijd nog worden bijgeschaafd, mocht dat nodig zijn.

Hoe complexer de wereld waar je actief in bent, hoe boeiender en interessanter wij het vinden. Waar wij jou, jouw team én onszelf kunnen ‘challengen’, daar zijn wij op ons best!

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het traject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar jobvanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 8-16 weken

doelgroep: individueel

categorieën: coaching

offerte na kennismaking

What a Job Team What Else. Job van Lier

Programmacoach: Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om daarmee mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is enerzijds resultaatgericht en anderzijds praktijkgericht. Maar altijd persoonlijk en ‘op maat’.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Job van Lier.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Vitaal en eigentijds leiderschap ontwikkelen (gevorderd én senior). Je inschrijving is echter pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Groeispurt voor de leidinggevende

DUUR: 10-16 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!