Tijd voor een (tijdelijke) frisse wind? Kies voor interim-management via Team what else.

Interim-management via Team what else.?

De aanleiding kan zeer divers zijn; de keuze is een juiste. Maar hoe weet je dat zo zeker? Naast het coachen en trainen van MT’s, verzorgt Team what else. voor kort- of langdurende versterking van het management teams. Dit doen wij op basis van interim-management. Jarenlange ervaring in leidinggevende functies vormt de basis. Kies voor de interim-manager ‘nieuwe stijl’.

Plus vooral in aanpak

Maar de ‘plus’ zit vooral in de aanpak. Wij hebben een eigentijdse filosofie op leidinggeven. Niet leiding geven aan mensen, maar met mensen. Om je team te versterken en de output te vergroten. Maar ook om de samenwerking en sfeer te verbeteren. Mensgericht met oog voor resultaat.

Overzicht programma
  • Kort- of lang(er)durende versterking van het management van je organisatie of bedrijf
  • Nieuwe impuls aan het team door eigentijdse en mensgerichte aanpak
  • Betere samenwerking, sfeer en hogere output
  • Resultaatgerichte aanpak van verandertrajecten
  • Tijdelijke opvang waarbij nooit ‘alleen op de winkel wordt gepast’

Inspiratie en motivatie

De aanpak is mensgericht. Hierin focussen we vooral op het vergroten van de motivatie van medewerkers. Vanuit het standpunt dat gemotiveerde medewerkers betere medewerkers zijn. Op basis van een duidelijk plan. En met heldere communicatie en met resultaat. Dit werkt voor bedrijven en instellingen.

Draagvlak essentieel om succes te behalen

We hechten waarde aan ‘draagvlak’. Dit lijkt een wat oubollige term. Wij vinden het echter essentieel om succes te behalen. We komen dan ook niet even de ‘boel weer even op de rit zetten’. Daar is interim-management ook niet voor bedoeld. We zorgen dat de mensen zelf weer in beweging komen en met energie weer aan de slag gaan.

Hoe dan ook… de aanpak is altijd afhankelijk van de behoefte van de organisatie of het bedrijf. Daar gaan we graag over in gesprek. Met een positieve insteek, resultaatgericht en vol energie!

Inspiratie nodig om de keuze voor wel/geen interim-manager te kunnen maken. Lees dit interessante artikel maar eens.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het managementtraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte. We factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Team what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: indicatie na kennismaking

offerte na kennismaking en intake

Categorie: Management

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!