Hoogste tijd voor Vitaliteit

Uniek programma gericht op verbeteren vitaliteit in jouw organisatie

Wil je de vitaliteit in jouw organisatie verbeteren? Ben je op zoek naar een originele en effectieve manier om met dit thema te starten of door te pakken binnen jouw organisatie? En wil je dat je medewerkers echt stappen zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap? Dan is het programma ‘Hoogste Tijd voor Vitaliteit’ een aanrader! Uniek…?

Waarom uniek? Wij hebben een bijzondere opzet van de training ontwikkeld, waarbij jarenlange ervaring op het gebied van training en coaching gecombineerd wordt met de nieuwste inzichten en methoden/werkvormen uit twee actuele vakgebieden. Dat zijn vitalogie en psychomotorische therapie. We leggen het graag verder uit!

Vitale medewerkers = groeien & bloeien

Team What Else. heeft samen met Simone Geuijen van KITE – Praktijk Psychomotorische Therapie (PMT) een unieke training op het gebied van vitaliteit ontwikkeld. Eigentijds, vernieuwend en verrassend. Plus… niet onbelangrijk… effectief, omdat de deelnemers de inzichten direct in de praktijk gaan oefenen én ervaren. Een training met veel interactie, dynamiek en inspiratie. Meer in beweging… letterlijk!

Actief aan de slag dus met de verschillende onderdelen van de ‘Vitaliteitsschijf van Vijf’. Klinkt goed? Lees dan snel verder…

Persoonlijk

Maatwerk

Eigentijds

JE RESULTATEN

Voor de deelnemers
Stel je eens voor hoe het zou zijn als je…

 • weet wat vitaliteit is en je ervan bewust bent hoe belangrijk vitaliteit bijdraagt aan een gezond en energievol leven;
 • jezelf inspireert in het streven naar een gezonde leefstijl, op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slapen;
 • beter weet om te gaan met hoge werkdruk en situaties die stress bij jou veroorzaken;
 • mentale veerkracht wordt versterkt en je beter weet om te gaan met bepaalde (negatieve) gedachten, gevoelens en omstandigheden, waardoor je ook beter in staat bent je aandacht te blijven richten aan (en het behouden van) je vitaliteit;
 • een betere cadans tussen jouw werk- en privéleven gaat ervaren;
 • meer inzicht krijgt in jouw kwaliteiten en bijbehorende valkuilen waardoor je ook meer gaat handelen vanuit jouw eigen kracht;
 • weet welke omgeving jouw energie geeft alsook welke omgeving bij je past en
 • zorgt voor een goede binding (zoals samenwerking en communicatie) met jouw omgeving.

Voor wie?

Dit programma is uitermate voor organisaties die medewerkers willen helpen groeien en ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de onderlinge (ver-)binding en vitaliteit. Dat kan op individueel niveau zijn voor verschillende medewerkers uit jouw organisatie, maar ook voor teams die al samenwerken. Dus… ben je op zoek naar meer vitaliteit in je organisatie, lees dan verder en meld je aan!

TOELICHTING

Persoonlijk programma, gericht op het verbeteren van jouw vitaliteitsbalans

Heel concreet. Wat je krijgt? Dat is:

 • Ten eerste een vernieuwd, prikkelend en inspirerend programma, bestaand uit:
  – intakegesprek met opdrachtgevers en intake richting deelnemers
  – drie trainingsbijeenkomsten in groep van maximaal 10 personen, duur 1 dagdeel/ 3 uur per bijeenkomst
  – online trigger momenten om je leerproces te versnellen
 • Ten tweede alles wat je verder nodig hebt om optimaal te kunnen leren: inspirerende locatie, koffie/thee uiteraard, lunch na afloop (trainingsbijeenkomst in ochtend) of bij aanvang (trainingsbijeenkomst in middag), documentatie, e.d.

De opzet is heel pragmatisch en sluit hierdoor dus naadloos aan bij jouw eigen situatie en behoefte. En je wordt geïnspireerd en getriggerd door de andere deelnemers.

Actuele thema’s die bij jou spelen, komen aan bod

Allereerst bepalen we in onderling overleg welke onderwerpen sowieso behandeld moeten worden wat jou betreft. Vervolgens passen we dit in het programma in op basis van jouw wensen en voorkeuren en die van de andere deelnemers. Je kunt bijvoorbeeld denken aan onderstaande ‘blokken’, altijd vanuit de vitaliteitsschijf benaderd.

Vitaliteitsschijf

Dé nieuwe schijf van vijf: de vitaliteitsschijf*. Dit is een integraal vitaliteitsmodel en hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je vitaler kunt leven en aan welke knop je kan ‘draaien’ om dit te bewerkstelligen. Zie het als de kapstok van waaruit je aan de slag gaat met vitaliteit voor jezelf. Iedere schijf krijgt gedurende de training de aandacht waarbij verschillende werkvormen worden ingebracht.

 1. Vitalogisch (zelfbewustzijn): je gaat aan de slag met interventies die betrekking hebben rondom de nut & noodzaak en keuzes die je dient te maken om vitaler te leven;
 2. Fysiologisch (fysiek welzijn): je gaat aan de slag met interventies die betrekking hebben op je lichaam en je levensstijl;
 3. Psychologisch (mentaal welzijn): je gaat aan de slag met interventies die betrekking hebben op het mentale aspect en gedrag;
 4. Ecologisch (sociaal welzijn): je gaat aan de slag met interventies die betrekking hebben op het samenspel tussen jou en je omgeving;
 5. Filosofisch (spiritueel welzijn): je gaat aan de slag met interventies die betrekking hebben op het waarom, op je talenten, kwaliteiten en op je drijfveren.

Meer weten over vitaliteit, lees dan verder op onze site.

* Bron vitaliteitsschijf: https://www.vitalogisch.nl/vitaliteitsschijf/

DATA

Data voor organisaties

De data voor de bijeenkomsten plannen we ‘op maat’ in op basis van jullie alsook onze agenda’s.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

Nadat je je hebt ingeschreven voor het programma en we in het kennismakingsgesprek de wensen besproken hebben, ontvang je van ons een heldere offerte. Daarin staat alles wat je moet weten voordat je start. Je deelname is pas definitief nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte.

Wij factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar elsevanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 4-6 weken

doelgroep: team, individueel

categorieën: training

Offerte na kennismaking

Team What Else. Programma Hoogste Tijd voor Vitaliteit

Trainers: Simone Geuijen & Else van Lier

Simone en Else werken al langere tijd nauw samen en delen de passie om professionals in organisaties vitaler te maken. Samen hebben zij dit programma ontwikkeld op basis van de eigen expertise vanuit de twee vakgebieden. Dit vullen Simone en Else aan met een berg ervaring op het gebied van coaching en training. Met als resultaat juist de toegevoegde waarde in de combinatie van inzichten en kennis op het gebied van vitaliteit én psychomotorische therapie! Dit levert een verrassend boeiende, eigentijdse en effectieve training op.

Daarnaast delen Else en Simone de overtuiging dat coaching en training positief en energiek kan zijn. Juist door mensen – letterlijk – in beweging te brengen, komen de deelnemers mentaal in beweging. En dan vooral op het gebied van vitaliteit en persoonlijke effectiviteit. De twee trainers vullen elkaar uitstekend aan, zowel op inhoud als ook in de interactie met de deelnemers.

Wil je weten wie deze training verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Else van Lier of de LinkedIn pagina van Simone Geuijen.

“Het verbeteren van de vitaliteit van professionals, dat is onze gezamenlijke drijfveer.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Hoogste Tijd voor Vitaliteit. Nadat we jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de voor jouw organisatie optimale invulling van het programma te bespreken en de training in te plannen. Je inschrijving is echter pas definitief nadat je akkoord hebt gegeven op onze offerte die je ontvangt na onze kennismaking.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Van burn-out naar flow

DUUR: 16-26 WEKEN

Je bent te ver gegaan. De signalen zijn er al langer, maar die heb je (grotendeels) genegeerd. Om allerlei redenen…. Belangrijkste nu is herstellen. Van burn-out naar flow!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!