Hoe staat het met jouw FIT!?

Hoe staat het met jouw FIT!?

“Ooohhh geluksvogel! … dus jij gaat er nog even tussenuit? Lekker de batterij opladen?” Een veelgehoorde opmerking om me heen voor aanvang van mijn vakantie.Team What Else. Erline op Zakynthos in Griekenland

Terwijl ik dit schrijf, zit ik op het Griekse eiland Zakynthos. Vanaf het terras van ons appartementje kijk ik uit over zee en ik hoor alleen wat krekelgeluiden, een verdwaalde haan op de achtergrond en verder… helemaal niets!

Ik gedij hier doorgaans goed bij; paar fijne boeken mee, lekker puur eten, eiland verkennen, zon-zee-strand… kortom: even HE-LE-MAAL niks!

Maar altijd komt er HÉT moment… Marc, mijn partner herkent ‘m inmiddels al; dan begint het te kriebelen om weer in ‘beweging’ te komen. Letterlijk (‘ben even een stukje lopen, schat!’) en figuurlijk (nieuwe ideeën en plannen).

Dit keer was ie er eerder…

En dit keer was ie er eerder dan anders. En ik denk te weten waar ’t mee te maken heeft…

Het is die batterij waar iedereen het over heeft! Die was dit keer schijnbaar gewoon nog lekker vol. Oké! Het waren drukke maanden (gestart met een nieuwe job, nieuw concept, opleiding, maar de energie stroomt en dat maakt dat ik lekker in m’n vel zit en die ‘oplader’ – lees vakantie/ even helemaal niks – heerlijk vind en er enorm van geniet, maar geen noodzaak is om weer verder te kunnen.

Doorbuffelen tot aan de vakantie of…?

En dat laatste zie ik om me heen nog wel eens gebeuren… Sterker nog; dit was mij ook niet vreemd. ‘Doorbuffelen’ tot aan de vakantie, die je steeds harder nodig lijkt te hebben zodra ie in zicht komt, om vervolgens helemaal los te komen van de ‘waan van de dag’ in een zonnig oord en daarna uiterst moeizaam de draad weer op te pakken in ons, inmiddels herfstachtige, kikkerlandje. Pfffff….

Maar wat maakt ’t nu anders?

Oké! Het blijkt dus best goed te zitten met die batterij… maar hoe komt dat? Wat is er anders als anders en maakt dat dit zo is? Tijd genoeg om daar rustig over na te denken (effe niks blijkt toch niet zo gek voor de reflectie 😉). Nou, hij klopt.. mijn FIT!

Ik zit lekker in m’n vel (Flow), richt me op zaken vanuit de – voor mij – juiste Intentie en blijf in beweging, Transitie dus. En die combi maakt dat ’t klopt. Het voelt niet als moeten of iets najagen. Als deze drie pijlers in balans zijn, ben ik op m’n best.

Niet opladen, maar lekker afschakelen dus

Dus heel eerlijk? 10 dagen op een schitterend Grieks eiland zorgen voor ontspanning, nieuwe creatieve ideeën, een frisse blik en ik kan het iedereen aanraden om van tijd tot tijd even lekker af te schakelen…. Mijn conclusie? Zorg dat je basis klopt en je die momenten niet nodig hebt om bij te tanken, maar ze gebruikt om echt te genieten!

Hoe staat het met jouw FIT!?

Benieuwd naar jouw FIT! en wat wij als Team What Else. hierin voor jou, jouw team & organisatie kunnen betekenen? Neem even contact met ons op en we plannen een afspraak in voor de kennismaking.

Houd ook onze socials Insta en LinkedIn in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen! Wil je niet wachten? Geef even ’n seintje!Team What Else. op Instagram

Kalimera!
Erline

#FIT #flow #intentie #transitie #duracel #lekkerinjevel #werkgeluk #positieveenergie #FIT!workshops #hetmageenbeetjeschuren #prikkelend #eigentijds #eigenregie #vitaliteit #eigentijdsleiderschap

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!