FIT! voor energie, positiviteit & meer

FIT!

Voor velen van ons loopt de vakantie langzaam op z’n einde. Hopelijk heb je lekker kunnen afschakelen, genoten van het even niets ‘moeten’ … en voel je je FIT! Lekker woord, vind je niet? Straalt energie, positiviteit en daadkracht uit! Zaken die niet altijd vanzelfsprekend zijn in de waan van de dag, maar waar jij onder de streep wel zelf voor aan de lat staat; ‘Eigentijds & FIT! Leiderschap’ noemen we dat bij Team What Else.: jij bent zelf in de lead, weet het beste wat jij nodig hebt om nu en in de toekomst het verschil te kunnen (blijven) maken. Hierover later meer.

Hoe pak je dit aan?

Maar hoe houd je dit gevoel structureel vast en integreer je het in je dagelijks leven als individu, in je team en organisatie? Kortom: hoe maak je het je eigen en neem je anderen hierin mee? Het vertrekpunt hierin ben jezelf. ‘IK’ dus met als uitgangspunten datgene wat jij belangrijk vindt en waar jij behoefte aan hebt. Dan maak je de afweging: is dit belangrijk genoeg voor mij en moet/wil ik hier iets mee. Daarna is het ‘DOEN’, ook als het lastig is, je het spannend vindt of je wellicht iemand moet gaan teleurstellen… Dit werkt voor jou in je rol als professional of als leidinggevende én in je privéleven.

Doorontwikkeling ‘10.0’ op basis van het FIT! model

Bij Team what Else zijn we op dit vlak momenteel lekker aan de slag met een stuk doorontwikkeling, en hier nemen we jou, jouw team en organisatie graag in mee. In ons jubileumjaar – Yes! We bestaan 10 jaar! – gaan we aan de slag met een ‘doorstart’ waarbij FIT! hoog in het vaandel staat.

In onze visie staat FIT! voor:

Flow > Lekker in je vel!
Intention > Werken vanuit de juiste intentie; Waar doe je het voor? Wat zijn jouw drijfveren?
Transition > Constante ontwikkeling; Wat heb jij nodig? Waar wil je naar toe? Waar sta je over een jaar? Jij, je team of jouw organisatie!

En het uitroepteken? Dat staat voor energie, plezier en een tikkeltje eigenzinnig.

Ik zie je denken… klinkt goed! Maar hoe ziet dat er dan concreet uit? Nou… we brainstormen wat af deze dagen en komen gaandeweg tot mooie nieuwe inzichten die aansluiten op een snel veranderende maatschappij waarin we met z’n allen op eige(n)wijze invulling geven aan de route die we gaan. We scherpen onze ideeën aan, verbeteren onze programma’s voor individu, teams alsook organisatie-breed, oefenen met ons nieuwe verhaal en luisteren goed naar onze gesprekspartners.

En jijzelf dan? Ook toe aan FIT!?

Maar wat past nou echt bij jou …? Wil jij die die ‘FIT!-maker en -houder’ worden binnen jouw organisatie, ongeacht of je professional of leidinggevende bent? …. Mooi. Als informeel leider kun je ook zeker impact maken! Wij helpen je graag verder en gaan samen aan de slag om het verschil te maken binnen jouw club. Jouw energie staat hierbij centraal. Verandering begint bij jou!

Samen met onze collega’s uit verschillende takken van sport geven we vorm aan nieuwe inzichten die stroken met onze visie en stemmen onze programma’s af op jouw behoefte. Een wisselwerking dus: Maatwerk voorop > want jouw situatie is uniek en dit vraagt om persoonlijk aandacht en afstemming.

En die FIT! energie dan?Team What Else. FIT! Leiderschap sneak preview ruimte nieuw

Die laten we zelf ook lekker stromen op alle fronten… en hebben we nog even lekker doorgetrokken in ons interieur met als resultaat: een toffe restyling van onze ruimtes in het ECI. Met als uitgangspunt Team What Else., what you see, is what you get! Voor ontwikkeling op verschillende levels … want het een staat niet los van het ander! Its all connected!

Meer weten? Neem even contact op! Koffie staat voor je klaar in de ECI Cultuurfabriek.

Job, Else & Erline

Laat je inspireren! Dat kan ook via onze Insta-pagina. Ook daar vind je van alles over FIT!Instagram Team What Else. FIT! Leiderschap

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!