FIT! Programma door ‘Barbapapa’

FIT! programma: maatwerk geïnspireerd door Barbapapa

Team What Else. FIT! programmaBarbapapa! Ken jij ze nog? … die kleurrijke, flexibele figuurtjes uit de jaren ’80? Nou… bij Team What Else. hebben we ze opnieuw in ons hart gesloten en benoemd tot de informele ambassadeurs van ons FIT! programma.

Laten we kort even je geheugen opfrissen. Hoe zat het ook al weer? Het wonderlijke aan de Barbapapa’s is dat ze hun gedaante in iedere gewenste vorm kunnen brengen. Door van vorm te veranderen en hun goede ideeën lossen ze de moeilijkste problemen op waar ze in hun avonturen tegenaan lopen. Ze hebben allen hun eigen unieke kwaliteiten en versterken elkaar door deze te bundelen. Zo dragen ze samen bij aan een betere wereld.

Maatwerk door flexibiliteit in FIT! programma’s

En daar is ie … Het bruggetje! Ons FIT! programma wordt voor een groot deel bepaald door beweging/ flexibiliteit (al sluit de intentie van de Barbapapa familie om de wereld een stukje mooier te maken en het optimaal benutten van talenten ook naadloos aan op onze visie).

Iedere Flow, Intentie, Transitie is anders; waar het jou als persoon betreft en waar het om jouw rol binnen jouw team en organisatie gaat.

FIT! is maatwerk en zeker geen eenheidsworst waarbij de standaard programma’s op de plank liggen.
Het moet passen! Goed voelen en matchen met wie jij bent als en het DNA van jouw organisatie. Door verschillende werkvormen, leiderschapsstijlen en methodes te combineren komen we tegenmoet aan jouw vraag en vormen we samen het juiste plan van aanpak en tsja… als je dat uittekent resulteert dat toch echt in het onderstaande ‘Barbapapa-model’. (alle creatieve credits voor Job! 😉)

Team What Else. FIT! programma maatwerk

Ontdek waar en wanneer het gaat stromen…

Samen ontdekken we wanneer het voor jou en/of jouw organisatie gaat ‘stromen’ en wat je nodig hebt om in je eigen kracht te (blijven) staan. Of je nu een Barbapappa, Mama, Bello, Bientje etc … bent, jij hebt je eigen FIT!.

Benieuwd hoe die eruit ziet en hoe je dit optimaal kunt benutten, verbeteren én toekomstbestendig kunt maken? Geef even een seintje … dan plannen we gauw een moment voor een kop koffie of thee!

Else, Erline & Job
Team What Else.

#FIT! #flexibiliteit #kleurrijk #positiviteit #maatwerk #mix&match #huubhuubbarbatruc😊

Nog meer inspiratie! Dat kan ook via onze Insta-pagina. Ook daar vind je van alles over FIT!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!