Energie… ongrijpbaar of te sturen?

Energie. Ongrijpbaar fenomeen of ‘managable’?

Energie… ongrijpbaar of niet? Die vraag is niet zo maar te beantwoorden, maar dat je invloed hebt op het energieniveau van jezelf en van je teamleden, dat is meestal wel het geval. We maken momenteel een flinke verandering door en verandering vraagt energie. Maar verandering – of liever verbetering – levert ook (vaak) energie op. Heb jij hier oog voor? Voor jezelf? Voor je teamleden? Ga jij het aan om die noodzakelijke stappen nu echt te zetten? Nu? Volgende week? Volgend(e)…? Wacht niet langer als je eigenlijk zelf al lang in de gaten hebt dat je nu stappen moet/wilt zetten!

Next step!

Houd je zelf niet langer voor de gek. Dat doe jij natuurlijk niet, dat doen ‘anderen’. Echt? Als je in de spiegel kijkt…, dan nog steeds niet zelf ook een beetje…? Heel menselijk, maar het is niet altijd effectief gedrag. Dus nu is het tijd om door te pakken. Zet die next step. Wij voelden bij Team What Else. al langer dat we verder wilden. Je bedenkt – en dat is in deze tijd eigenlijk helemaal niet moeilijk – allerlei tegenwerpingen waarom je het vooral niet moet doen. Totdat je er voor kiest om het wel te doen. Weloverwogen, plussen en minnen tegenover elkaar, maar niet alles ‘kapot redeneren’. Dus wij hebben die stap, die vervolgstap gezet. En dat geeft volop energie.

Wil je een keer vrijblijvend sparren over het zetten van die ‘next step’ voor jezelf, je teamleden, je organisatie of eigen onderneming. Neem gerust contact op met ons! Daar krijgen wij energie van. En, als het goed is, jij ook!!

#doorpakken #energie #tijdvoorverandering #ruimtevoorvernieuwing #ontwikkeling #verdergroeien #whatajob #inspiratie #teamwhatelse #brand8 brand8.nl

P.S. Op Instagram willen wij onze volgers ook geregeld energie geven. Benieuwd? Bekijk onze pagina eens…

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!