Effectief omgaan met hoge werkdruk/ stress en ervaar meer (werk-)plezier (individueel)

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en ervaar meer werkplezier (individueel programma)’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden. Het is uitermate geschikt als je werkdruk en stress echt wil aanpakken en meer energie en balans wilt in je leven.

energy
Overzicht programma
  • Je bent je bewust van de belangrijkste stressfactoren op je werk en je privé-situatie
  • Je leert op effectieve wijze met (hoge) werkdruk om te gaan
  • Je gaat meer ontspannen, klantgerichter en met (meer) aandacht en plezier werken
  • Je gaat meer handelen vanuit je eigen kracht
  • Je krijgt meer balans in je werk- en privé-situatie

Maatwerk coachtraject gericht op effectief omgaan het hoge werkdruk en stress

Voor wie?

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en stress en ervaar meer werkplezier’ is voor personen die meer inzicht willen in hoe stress veroorzaakt wordt, hoe beter om te gaan met hoge werkdruk en hoe werkplezier vergroot wordt.

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk’ is een maatwerk traject, speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de persoon die het traject wil volgen.

Programma gericht op energie en balans

Het traject bestaat uit een (vrijblijvend) intakegesprek en acht coachsessies. Het intakegesprek is bedoeld om de coachvraag helemaal scherp te krijgen en om concrete doelstellingen af te spreken. Dit wordt uitgewerkt in een offerte. Na goedkeuring van de offerte gaan we inhoudelijk verder aan de slag.

In de sessies worden de verschillende facetten van werkdruk en stress behandeld. Belangrijker nog is de focus tijdens het programma op het aanleren van nieuw gedrag. In de vorm van concrete tools die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Maar zeker ook in de zin van het ontwikkelen van nieuwe patronen en routines om valkuilen te herkennen en om hierop adequaat te reageren.

Investering

De investering in het coachtraject bedraagt € 2.000,-, exclusief 21% BTW. Inclusief 21% BTW is de investering € 2.420,-

Dit bedrag is inclusief voorbereiding, acht sessies, trainingsmaterialen, evaluatie en nazorg; dit bedrag is exclusief reiskosten. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ervaringen
Empty tab. Edit page to add content here.
Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naarinfo@coachingwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Coaching what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier