Volop in je kracht en energie

Meer kracht en energie… dat klinkt goed… Je wilt verder. Vol energie doorpakken en doorgroeien. Maar hoe? Je valt toch vaak terug op gewoontes en patronen. Die valkuilen zie je toch net te laat verschijnen… Door training en coaching is dat verleden tijd. Stap uit de neerwaartse spiraal en kom weer in je eigen kracht.

OVERZICHT PROGRAMMA

Je

  • ervaart minder stress en meer ontspanning,
  • geniet met volle aandacht van het dagelijks leven en
  • leert effectief gedrag toe te passen tijdens je werk.

Ontdek jezelf opnieuw

Iedereen ervaart wel eens een te hoge werkdruk of werkstress. Maar hoe zorg je voor een optimale vitaliteitsbalans? Werkplezier gaat samen met persoonlijk leiderschap ofwel eigen regie nemen waardoor je fit en weerbaar bent. Zorg voor je eigen vitaliteit en ga gemotiveerd en effectiever aan het werk.

Weer volop in je kracht en energie

Het programma bestaat uit gemiddeld acht sessies van gemiddeld 1,5-2 uur per sessie. Tijdens de sessies ga je intensief aan de slag met het herkennen van je patronen, het verhelpen van je blokkades. Je leert om hier effectief gedrag tegenover te zetten. Je gaat werken vanuit energiegevers in plaats van energievreters.

Je krijgt gedurende het traject meer grip en je gaat betere keuzes maken. Keuzes die jou helpen om te groeien. In plaats van ‘slachtoffer’ word je weer de regisseur van je eigen leven. Je persoonlijke effectiviteit wordt hoger en je wordt assertiever. Bovendien ga je meer vanuit je eigen kracht handelen en communiceren. Met als resultaat: volop in je kracht en energie.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Else van Lier of Job van Lier.

INVESTERING

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 8-16 weken

OFFERTE NA KENNISMAKING EN INTAKE

Categorie: Coaching

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!