Volop in je kracht en energie

Meer kracht en energie… dat klinkt goed… Je wilt verder. Vol energie doorpakken en doorgroeien. Maar hoe? Je valt toch vaak terug op gewoontes en patronen. Die valkuilen zie je toch net te laat verschijnen… Door training en persoonlijke coaching gericht op het vergroten van je persoonlijke effectiviteit is dat verleden tijd.

Stap nu uit de neerwaartse spiraal en kom weer in je eigen kracht. Met persoonlijke ontwikkeling en groei als resultaat!

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • minder stress en meer ontspanning ervaart,
  • je weerbaarheid flink ontwikkelt,
  • met volle aandacht van het dagelijks leven geniet en
  • effectief gedrag toe past tijdens je werk en meer in je kracht staat.

Past dit programma bij mij?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die (weer) volop in hun kracht willen komen en energie willen voelen! Iedereen ervaart wel eens een te hoge werkdruk of stress op privévlak. Daar is niets mis mee. Maar wat als het structureel is? Wat als de accu langzaam leeg loopt en de energie wegstroomt? Hoe zorg je voor een optimale vitaliteitsbalans? En dan ook in relatie met je werk. Want werkplezier gaat samen met persoonlijk leiderschap ofwel eigen regie nemen waardoor je fit en weerbaar bent.

Zorg voor je eigen vitaliteit en ga gemotiveerd en effectiever aan het werk. Herken je je hierin? Dan is dit programma jou op het lijf geschreven!

TOELICHTING

Weer volop in je kracht en energie

Het programma bestaat uit gemiddeld acht sessies van gemiddeld 1,5-2 uur per sessie. Tijdens de sessies ga je intensief aan de slag met het herkennen van je patronen, het verhelpen van je blokkades. Je leert om hier effectief gedrag tegenover te zetten. Je gaat werken vanuit energiegevers in plaats van energievreters.

Je krijgt gedurende het traject meer grip en je gaat betere keuzes maken. Keuzes die jou helpen om te groeien. In plaats van ‘slachtoffer’ word je weer de regisseur van je eigen leven. Je persoonlijke effectiviteit wordt hoger en je wordt assertiever. Bovendien ga je meer vanuit je eigen kracht handelen en communiceren. Met als resultaat: volop in je kracht en energie.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 8-16 weken

doelgroep: individueel, team

categorieën: coaching, training

offerte na kennismaking

What Else - Team What Else

Programmacoach: Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else.

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon en hen verder te helpen.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Volop in je kracht en energie. Je inschrijving is pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Je leven op de rit krijgen en houden

DUUR: 12-20 WEKEN

Tijdens jouw ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!