Van burn-out naar flow

Je bent te ver gegaan. De signalen zijn er al langer, maar die heb je (grotendeels) genegeerd. Om allerlei redenen…. Belangrijkste nu is herstellen. Van burn-out naar flow!

Maar hoe doe je dat? Hoe kom je weer vanuit de burn-out in je flow? Hoe krijg je weer grip en de energie terug? Met andere woorden; hoe kun je werken aan je burn-out herstel?

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • beter inzicht hebt in je persoonlijkheid, je drijfveren, je kwaliteiten en je valkuilen,
  • helemaal herstelt van je burn-out,
  • weer veel meer energie voelt,
  • weer in je kracht komt te staan en
  • nieuw gedrag je eigen hebt gemaakt zodat herhaling voorkomen wordt.

Past dit programma bij mij?

Dit programma is uitermate geschikt voor mensen die een burn-out hebben of tegen een burn-out aanzitten. De insteek is heel pragmatisch en sluit volledig aan op de fase waarin je zit.

Het programma is vooral gericht op herstel en het (her-)activeren van zowel privéleven als zakelijke carrière. Het traject wordt meestal ook gecombineerd met re-integratie naar de werksituatie. Dit is bij voorkeur in overleg met de werkgever en/of de bedrijfsarts.

TOELICHTING

Maatwerk coachtraject gericht op herstel van je burn-out

Door het volgen van ‘Van burn-out naar flow’ werk je aan herstel van je burn-out. Je krijgt bovendien de tools om de draad weer helemaal op te pakken, zodat je weer in je kracht komt te staan. En je de valkuilen uit het verleden beter (h)erkent en hier beter mee om gaat. Eén ding weet je zeker; zo ver laat je het niet nog eens komen!

Ontdek jezelf opnieuw

Het traject bestaat uit een (vrijblijvend) intakegesprek en gemiddeld acht tot tien coachsessies plus – na enige tijd – een terugkommoment. Het intakegesprek is bedoeld om de coachvraag helemaal scherp te krijgen en om heldere doelen af te spreken. Tussen de sessies zit voldoende tijd voor herstel en het in de praktijk brengen van de nieuwe patronen.

In de sessies worden de verschillende facetten van burn-out en het herstel hiervan behandeld. Belangrijker nog is de focus op het aanleren van nieuw gedrag. In de vorm van concrete tools die je direct in de dagelijkse praktijk inzet. Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van nieuwe patronen en routines om valkuilen te herkennen en om hierop in de toekomst adequaat te reageren.

Op weg naar een vitaal leven in balans

Je krijgt gedurende het traject meer grip en je gaat betere keuzes maken. Keuzes die jou helpen om te groeien. In plaats van ‘slachtoffer’ word je weer de regisseur van je eigen leven. Je persoonlijke effectiviteit wordt hoger en je wordt assertiever. Bovendien ga je meer vanuit je eigen kracht handelen en communiceren.

Wil je meer weten over burn-out, dan kun je op deze site terecht.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 16-26 weken

doelgroep: individueel, team

categorieën: coaching, training

offerte na kennismaking

What Else - Team What Else

Programmacoach: Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Nadat ze veel werkervaring heeft opgedaan in verschillende organisaties in diverse branches, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else. In 2017 is dit Team What Else. geworden door het toetreden van Job van Lier in het bedrijf.

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon en hen verder te helpen.”

Schrijf je nu in voor programma Van burn-out naar flow

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Van burn-out naar flow. Je inschrijving is pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Je leven op de rit krijgen en houden

DUUR: 12-20 WEKEN

Tijdens jouw ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!