Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan?

Loopbaancoaching en loopbaanoriëntatie geven richting.

Je droomt wellicht al langer van een nieuwe uitdaging… of je hebt het wel gehad op de plek waar je nu zit… Wat je insteek ook is, je bent de regisseur van je eigen leven. Dus als je iets anders wilt, dan moet jij in actie komen. Maar hoe dan? En wat is dan de 1e stap? Hoe weet ik waar ik goed in ben…? Wat is de beste keuze op dit moment in mijn leven? Waar ligt mijn passie?

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

 • ontdekt waar jouw kracht ligt,
 • helder zicht krijgt op wat jouw volgende stap in je loopbaan is,
 • je inzicht in je competenties en je ambities vergroot,
 • op gestructureerde wijze toe werkt naar het beslismoment om de ‘next step’ ook echt te kunnen zetten,
 • je inzicht in je energiegevers en energievreters op zakelijk gebied vergroot en
 • je professionaliteit verbetert.

Past dit programma bij mij?

Loopbaancoaching/ loopbaanoriëntatie zijn uitermate geschikt om in kaart te brengen wat je volgende stap in je carrière kan zijn. Ben je toe aan de volgende stap en wil jij weten waar jij het beste tot je recht komt? Stap 1 is dan om zelf in actie te komen en aan de slag te gaan met het (verder) regisseren van je eigen loopbaan. Is studie of bijscholing zinvol? Waar liggen mijn competenties? Waar heb ik de beste kansen op een hogere functie? Kan dat  in de huidige organisatie of is dat ergens anders? Of misschien wel voor jezelf beginnen? Een bedrijf overnemen?

Vele opties; welke is de beste? Dit programma helpt je in deze ontdekkingstocht!

TOELICHTING

Ontdek jezelf opnieuw

De wereld om ons heen verandert in razend tempo. Iedereen, van jong tot oud, moet mee veranderen om duurzaam inzetbaar te zijn/blijven. Termen als ‘life time learning’ en ‘permanent education’ zijn alom bekend. Vaak is de opleiding wel gericht op vakinhoudelijke zaken, maar veel minder op persoonlijke zaken… Dat laatste is exact waar je mee aan de slag gaat tijdens loopbaancoaching of loopbaanoriëntatie.

Maatwerk programma loopbaancoaching en loopbaanoriëntatie

Jij bent geen ‘standaard’ of ‘gemiddeld’ persoon. Je bent bijzonder… dat vraagt ook om een bijzondere aanpak in dit programma. We zoomen eerst in op je persoonlijkheid, jouw wensen en behoeften en je ambities. Vervolgens gaan we aan de slag met de vertaling van deze inzichten naar je professionele situatie, zowel ‘ist’ als ‘soll’.

Het verschil tussen loopbaancoaching en loopbaanoriëntatie is dat loopbaancoaching nog meer inzoomt op je persoonlijke effectiviteit. Tijdens de coaching ga je actief aan de slag met het verbeteren hiervan. En dan vooral die competenties die je nodig hebt en wilt verbeteren om te groeien als professional. Dit kan gericht zijn op competenties om expert te worden in je vakgebied of om (door) te groeien als leidinggevende.

Beide programma’s bevatten de volgende onderdelen:

 • Wie ben ik? (biografische levenslijn)
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?
 • Balans en energiegevers/energievreters
 • Kernkwadrant en drijfveren
 • Klaar voor de arbeidsmarkt
 • Tijd voor actie/ persoonlijk actieplan
 • Personal branding

Loopbaancoaching gaat nog een stap verder en bevat naast bovenstaande onderdelen:

 • Vergroot je persoonlijke effectiviteit
 • Effectief gedrag en effectieve communicatie (communicatiestijlen; interventieniveaus en geweldloze communicatie)
 • Gedragsbeïnvloeding; toepassen van de 10 beïnvloedingsvaardigheden

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Else van Lier of Job van Lier.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 8-16 weken

doelgroep: individueel

categorieën: coaching

offerte na kennismaking

What Else - Team What Else

Programmacoach: Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else.

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon en hen verder te helpen.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Loopbaancoaching en/of loopbaanoriëntatie. Je inschrijving is pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Je leven op de rit krijgen en houden

DUUR: 12-20 WEKEN

Tijdens jouw ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!