Je leven op de rit krijgen en houden

Ieder persoon maakt in zijn of haar leven een ongekende ontwikkeling door! Tijdens deze ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren. Er kunnen echter ook blokkades en weerstanden ontstaan of je komt in nieuwe situaties terecht waar je ‘oude’ gedrag niet meer of onvoldoende werkt…

Je merkt dat je verder wil… groeien… iets doen aan de blokkades of groeien als persoon om je ambities te bereiken en weer energie te voelen.

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • je vaste patronen en routines herkent en erkent,
  • de valkuilen kent en hier beter mee om leert gaan,
  • effectief gedrag leert om ongewenste situaties om te buigen in gewenste situaties,
  • opnieuw leert te kijken naar (negatieve) ervaringen uit het verleden en deze een plek te geven,
  • meer energie in je leven krijgt én
  • je zelfvertrouwen vergroot.

Past dit programma bij mij?

Dit programma is uitermate geschikt voor mensen die het leven weer beter op de rit willen krijgen. Dat kan zijn vanuit de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen (recent of in het verleden). Het programma is ook geschikt voor mensen die verder willen na een mindere periode in het leven. Herstellen en doorgroeien dus.

TOELICHTING

Je doet het voor jezelf in de eerste plaats

Of je nu een mindere periode op het werk ervaart, recent een ingrijpende (emotionele) gebeurtenis hebt meegemaakt of je hebt ervaringen uit het verleden nog geen plek gegeven… je voelt aan alles dat je ‘iets’ moet doen om het tij te keren en de draad weer echt op te pakken. De eerste stap is vaak de moeilijkste. Het kan de beste stap zijn sinds lange tijd… En dat doe je voor jezelf. En dan vanzelfsprekend ook voor de mensen die je lief hebt.

Ontdek jezelf opnieuw en krijg je leven (weer) op de rit

Je gaat aan de slag met ‘jezelf’. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar dat is wel de kern. Wat is er gebeurd? Hoe ga je daar mee om? Wat kun je doen om je belemmerende overtuigingen om te zetten naar positieve gedachten? Vanuit de biografische levenslijn werken we toe naar de nieuwe situatie. Je gaat ‘dingen uit het verleden’ een plek geven. Belangrijker nog, je gaat dit ombuigen naar nieuwe inzichten en naar nieuw gedrag. Om je leven weer op de rit te krijgen! Iets wat je jezelf zeker moet gunnen.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Else van Lier of Job van Lier.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 12-20 weken

doelgroep: individueel

categorieën: coaching

offerte na kennismaking

What Else - Team What Else

Programmacoach: Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else.

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon en hen verder te helpen.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Je leven op de rit krijgen en houden. Je inschrijving is pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Effectief omgaan met werkdruk/stress

DUUR: 16-20 WEKEN

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met werkdruk en stress’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Volop in je kracht en energie

DUUR: 8-16 WEKEN

Het coachtraject ‘Volop in je kracht en energie’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!