Je leven op de rit krijgen en houden

Ieder persoon maakt in zijn of haar leven een ongekende ontwikkeling door! Tijdens deze ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren. Er kunnen echter ook blokkades en weerstanden ontstaan of je komt in nieuwe situaties terecht waar je ‘oude’ gedrag niet meer of onvoldoende werkt…

Je merkt dat je verder wil… groeien… iets doen aan de blokkades of groeien als persoon om je ambities te bereiken en weer energie te voelen.

Overzicht programma

Je

  • herkent en erkent je vaste patronen en routines
  • kent je valkuilen en leert hier beter mee om te gaan
  • leert effectief gedrag om ongewenste situaties om te buigen in gewenste situaties
  • leert opnieuw te kijken naar (negatieve) ervaringen uit het verleden en deze een plek te geven
  • krijgt meer energie in je leven
  • vergroot je zelfvertrouwen

Voor wie?

Dit programma is uitermate geschikt voor mensen die het leven weer beter op de rit willen krijgen. Dat kan zijn vanuit de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen (recent of in het verleden). Het programma is ook geschikt voor mensen die verder willen na een mindere periode in het leven. Herstellen en doorgroeien.

Je doet het voor jezelf in de eerste plaats

Of je nu een mindere periode op het werk ervaart, recent een ingrijpende (emotionele) gebeurtenis hebt meegemaakt of je hebt ervaringen uit het verleden nog geen plek gegeven… je voelt aan alles dat je ‘iets’ moet doen om het tij te keren en de draad weer echt op te pakken. De eerste stap is vaak de moeilijkste. De drempel is hoog.Vrijblijvend kennismaken kan altijd. Het kan de beste stap zijn sinds lange tijd die je gezet hebt. En dat doe je voor jezelf. Dat in de eerste plaats. En dan vanzelfsprekend ook voor de mensen die je lief hebt.

Ontdek jezelf opnieuw en krijg je leven (weer) op de rit

Je gaat aan de slag met ‘jezelf’. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar dat is wel de kern. Wat is er gebeurd? Hoe ga je daar mee om? Wat kun je doen om je belemmerende overtuigingen om te zetten naar positieve gedachten? Vanuit de biografische levenslijn werken we toe naar de nieuwe situatie. Je gaat ‘dingen uit het verleden’ een plek geven.

Belangrijker nog, je gaat dit ombuigen naar nieuwe inzichten en naar nieuw gedrag. Om je leven weer op de rit te krijgen! Iets wat je jezelf zeker moet gunnen.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Else van Lier of Job van Lier.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 12-20 weken

OFFERTE NA KENNISMAKING EN INTAKE

Categorie: Coaching

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!