Groeispurt voor de leidinggevende (fundament, gevorderd én senior)

De waan van de dag zorgt voor drukke werkweken. Je hebt een overvolle agenda die je wel eens in de weg zit. Dat vraagt veel van jou als leidinggevende. Je hebt dus voor je team niet altijd de rust en de tijd om er volledig voor hen te zijn. Hoe graag je dat ook zou willen…

Maar juist als je het druk hebt (altijd…?), is het van groot belang om te reflecteren. En te sparren. En te groeien! Stilstand is achteruitgang… Ga nu aan de slag met ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en ontwikkel je verder als leidinggevende op basis van de inspirerende uitgangspunten van Nieuw Leiderschap.

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

 • je persoonlijk leiderschap een flinke boost geeft;
 • beter leert kijken met een ‘helicopter view’ naar je organisatie/bedrijf en jouw rol daarin;
 • nieuwe strategische inzichten krijgt voor de koers van je organisatie/bedrijf;
 • je verder ontwikkelt in de rol als leidinggevende en leert om beter leiding te geven aan je team;
 • doorgroeit van manager naar leidinggevende;
 • een berg nieuwe energie krijgt op om je werk duurzaam te kunnen uitoefenen.

Voor wie?

Dit programma is dus uitermate geschikt voor leidinggevende en manager die wil sparren en wil groeien. Juist in combinatie met de eigen praktijk biedt dit programma nieuwe strategische inzichten en een verbetering van je competenties als leidinggevende. Ben je op zoek naar een flinke groeispurt voor jou als leidinggevende? Lees dan verder!

Het programma is door de praktische opzet geschikt op alle niveaus in jouw loopbaan. Je kunt als eerste starten met fundament voor leidinggeven. Daarna kun je verder in het programma voor de gevorderde manager. En vervolgens stroom je door naar het programma voor de senior leidinggevende, de directeur, de bestuurder de senior manager dus.

TOELICHTING

Maatwerk programma met mix van theorie en vooral praktijk

Wat gaat er goed? En… wat kan beter? Denk ook eens aan de vragen… Hoe geef ik leiding? Hoe kan ik bieden wat mijn team nodig heeft? Op welke wijze kan ik die vernieuwing beter doorvoeren? Wat gebeurt er in onze organisatie en in de markt? En hoe ga ik hier op inspelen? En, niet onbelangrijk…. wat heb ik zelf nodig? Vele vragen… maar de waan van de dag staat de antwoorden wel eens in de weg!

Het ‘groeispurt’ programma bestaat uit acht sessies van gemiddeld twee uur, verdeeld over een periode van zo’n twee tot vier maanden. Dit is echter helemaal op maat te maken, afhankelijk van jouw wensen en agenda!

De opzet is heel pragmatisch en sluit hierdoor naadloos aan bij jouw eigen situatie en behoefte. In eerste instantie bepalen we in onderling overleg welke onderwerpen behandeld worden. De inhoud en volgorde kunnen altijd nog worden bijgeschaafd, mocht dat nodig zijn. Je kunt hierbij denken aan onderstaande ‘blokken’:

 • Vitaal en eigentijds leiderschap
 • Persoonlijk leiderschap
 • Innovatie versnelling
 • Integrale veranderkunde
 • Van managen naar leiding geven
 • Communicatie 1-op-team
 • Communicatie 1-op-1
 • Management van mensen
 • Inspireren en motiveren
 • Situationeel leidinggeven
 • Outputgerichte sturing
 • Coachend leiderschap
 • Beïnvloeding van mensen

Werk aan ‘jezelf 2.0’

Dit programma is een maatwerk programma voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken. Je wilt een groeispurt maken in je rol en je wilt eenmalig of frequent/periodiek sparren met iemand die ‘los van jouw waan van de dag’ naar jouw situatie kijkt. En je hierin een spiegel voor houdt. Dat gebeurt soms confronterend, maar altijd opbouwend.

TIP: overweeg om het programma Groeispurt voor de leidinggevende jaarlijks te doorlopen. In het kader van ‘continu verbeteren’.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het traject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar jobvanlier@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 10-16 weken

doelgroep: individueel, team

categorieën: coaching, training

offerte na kennismaking

What a Job Team What Else. Job van Lier

Programmacoach: Job van Lier

Job is zich vanuit een brede interesse helemaal gaan toeleggen op leiderschap in organisaties. Juist om daarmee mensen te helpen om te ontwikkelen, te groeien en om verder te komen in loopbaan én leven! De aanpak is enerzijds resultaatgericht en anderzijds praktijkgericht. Maar altijd persoonlijk en ‘op maat’.

Wil je weten wie deze coaching verzorgt, kijk dan eens op de LinkedIn pagina van Job van Lier.

“Samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Groeispurt voor de leidinggevende (fundament, gevorderd én senior). Je inschrijving is echter pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Van professional/expert naar leidinggevende

DUUR: 12-20 WEKEN

Dit maatwerk programma is uitermate geschikt voor de veeleisende professional die ook kritisch naar zijn of haar eigen functioneren durft te kijken.

Leiderschapsontwikkeling; vitaal en eigentijds

DUUR: 8-26 WEKEN

Je wilt verder groeien en je wilt je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Minder operationeel managen en meer leidinggeven. Op naar het volgende ‘level’.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!