Effectief omgaan met hoge werkdruk/ stress en ervaar meer (werk-)plezier

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en ervaar meer werkplezier’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden. Het is uitermate geschikt als je ten eerste werkdruk en stress echt wil aanpakken en ten tweede meer energie en balans wilt in je leven.

Je kunt het programma individueel volgen, maar het is ook uitermate geschikt voor (werk-)teams en andere groepen.

Persoonlijk

Maatwerk

Resultaatgericht

JE RESULTATEN

Stel je eens voor dat je…

  • je bewust bent van de belangrijkste stressfactoren op je werk en je privé-situatie,
  • leert op effectieve wijze met (hoge) werkdruk om te gaan,
  • meer ontspannen, klantgerichter en met (meer) aandacht en plezier gaat werken,
  • meer gaat handelen vanuit je eigen kracht en
  • betere balans in je werk- en privé-situatie krijgt.

Past dit programma bij mij?

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en stress en ervaar meer werkplezier’ is voor personen die meer inzicht willen in hoe stress veroorzaakt wordt. Je leert beter om te gaan met met hoge werkdruk en je vergroot je werkplezier (weer). Het programma kan individueel en in groepsverband worden gevolgd en is een maatwerk traject. Wij stemmen de inhoud af op de wensen en behoeften van jou en/of jouw team.

TOELICHTING

Programma gericht op werkdruk, werkplezier, energie en balans

Het traject bestaat uit een (vrijblijvend) intakegesprek en (gemiddeld) acht coachsessies (individueel) of vier groepsbijeenkomsten (groepsverband). Het intakegesprek is bedoeld om de coachvraag helemaal scherp te krijgen. Dit vertalen we in concrete doelstellingen en we spreken af hoe we deze gaan realiseren. Je ontvangt altijd eerst een helder voorstel en een offerte. Na goedkeuring van het voorstel en de offerte gaan we van start.

In de sessies behandelen we de verschillende facetten van werkdruk en stress. Belangrijker nog is de focus tijdens het programma op het aanleren van nieuw gedrag. Jij ontwikkelt concrete vaardigheden die je direct gaat gebruiken. We willen verzuim voorkomen of zo kort mogelijk houden. Wil je meer weten over ziekteverzuim, kijk dan al eens op de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

INVESTERING

Altijd vooraf een heldere offerte! Weet waar je aan toe bent.

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

ADVIES

Eerst overleggen? Kennismaking en adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team What Else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

duur: 16-26 weken

doelgroep: individueel, team

categorieën: coaching, training

offerte na kennismaking

What Else - Team What Else

Programmacoach: Else van Lier

Else is de oprichter/grondlegger van Team What Else. Nadat ze veel werkervaring heeft opgedaan in verschillende organisaties in diverse branches, is Else in 2012 gestart met Coaching What Else. In 2017 is dit Team What Else. geworden door het toetreden van Job van Lier in het bedrijf.

“Mijn uitdaging is om anderen te laten groeien als persoon en hen verder te helpen.”

Schrijf je nu in voor dit programma

Schrijf je via onderstaand formulier in voor Effectief omgaan met hoge werkdruk/ stress en ervaar meer (werk-)plezier. Je inschrijving is pas definitief na het kennismakingsgesprek en na goedkeuring inhoudelijk voorstel en offerte.

1 Step 1
Voorkeurstijdstip/ dagdeel persoonlijk intakegesprek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALTERNATIEVE COACHING PROGRAMMA’S

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

DUUR: 16-20 WEKEN

Groeien… dat wil bijna iedereen graag. Maar hoe groei je in de goeie richting? Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit? Wat is dat eigenlijk?

Volop in je kracht en energie

DUUR: 8-16 WEKEN

Het coachtraject ‘Volop in je kracht en energie’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Je leven op de rit krijgen en houden

DUUR: 12-20 WEKEN

Tijdens jouw ontwikkeling ontstaan er vaste patronen in je gedrag: routines, gewoontes die veelal heel nuttig zijn in je dagelijkse functioneren.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!