Effectief omgaan met hoge werkdruk/ stress en ervaar meer (werk-)plezier (individueel)

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en ervaar meer werkplezier (individueel programma)’ is concreet, pragmatisch en vol met tips en tools die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden. Het is uitermate geschikt als je werkdruk en stress echt wil aanpakken en meer energie en balans wilt in je leven.

Overzicht programma

Je…

  • bent je bewust van de belangrijkste stressfactoren op je werk en je privé-situatie,
  • leert op effectieve wijze met (hoge) werkdruk om te gaan,
  • gaat meer ontspannen, klantgerichter en met (meer) aandacht en plezier werken,
  • gaat meer handelen vanuit je eigen kracht en
  • krijgt meer balans in je werk- en privé-situatie.

Maatwerk coachtraject gericht op effectief omgaan het hoge werkdruk en stress

Voor wie?

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk en stress en ervaar meer werkplezier’ is voor personen die meer inzicht willen in hoe stress veroorzaakt wordt. Je leert beter om te gaan met met hoge werkdruk en je vergroot je werkplezier (weer).

Het coachtraject ‘Effectief omgaan met hoge werkdruk’ is een maatwerk traject. Wij stemmen de inhoud af op de wensen en behoeften van jou.

Programma gericht op werkdruk, werkplezier, energie en balans

Het traject bestaat uit een (vrijblijvend) intakegesprek en (gemiddeld) acht coachsessies. Het intakegesprek is bedoeld om de coachvraag helemaal scherp te krijgen. Dit vertalen we in concrete doelstellingen en we spreken af hoe we deze gaan realiseren. Je ontvangt altijd eerst een helder voorstel en een offerte. Na goedkeuring van het voorstel en de offerte gaan we van start.

In de sessies behandelen we de verschillende facetten van werkdruk en stress. Belangrijker nog is de focus tijdens het programma op het aanleren van nieuw gedrag. Jij ontwikkelt concrete vaardigheden die je direct gaat gebruiken. We willen verzuim voorkomen of zo kort mogelijk houden. Wil je meer weten over ziekteverzuim, kijk dan al eens op de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Vergoeding voor trainingen en coaching? Mogelijk via je werkgever, de Belastingdienst of via het UWV. Lees verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of dit programma aansluit, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag adviseren wij je over de exacte invulling van de training.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site. Of wil je vrijblijvend en kosteloos kennis maken, vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan via onze site.

DUUR: 16-20 WEKEN

OFFERTE NA KENNISMAKING EN INTAKE

Categorie: Coaching

Advies?

Bel 06 14 64 02 25
Else van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!