Het kan weer… Coaching op het water –> suppen

Coaching op het water tijdens het suppen… het kan weer!

Coaching op het water…? Huh? Jazeker. Ervaar de rust van de prachtige Maasplassen, geniet van het bewegen tijdens het suppen en ontdek wat coaching op het water met je doet. Coaching op het water tijdens het suppen dus. Echt een aanrader en het is geschikt voor (bijna) iedereen. En het kan bij zonsopkomst, overdag of tijdens zonsondergang.

Suppen, relaxed of intensief? Jij hebt de keuze.

We gaan tijdens de coachsessie ‘suppen’. Dat staat voor stand up paddling. Suppen is een heerlijke beweegvorm die je heel relaxed of juist ook intensief kunt beoefenen. De keuze is aan jou. Het is geschikt voor iedereen en het is niet moeilijk. We kijken alleen even of het weer het toelaat voordat we beginnen.

Suppen en coachen tegelijkertijd? Hoe gaat dat in zijn werk?

Je bent lekker actief bezig op het water en je geniet van de prachtige natuur en de rust om je heen. Tegelijkertijd vindt de coachsessie plaats, dus op het water. De sessie op het water duurt één tot anderhalf uur en vooraf of daarna nog een tijdje op de oevers. In totaal dus een uurtje of twee. Afhankelijk van intensiteit en je algehele conditie bepalen we samen de verdeling.

ACT therapie als basis voor de coaching

Wij werken bij Team What Else. veel op basis van ACT therapie. Eén van de belangrijke aspecten binnen ACT is het trainen van de bereidheid om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld het loslaten van zaken die je probeert te controleren of te vermijden. Ook hoort hier bij het soepeler omgaan met de – veelal strenge – regels die je vaak je zelf oplegt. Denk je nu dat suppen niets voor jou is, dan past het dus helemaal in de filosofie van ACT om het juist gewoon eens te proberen. Straks werkt het wel voor jou… Dan blijkt wellicht dat het juist goed is om te doen, ook al vind je het nu ‘helemaal niets’. Ga het aan en ontdek wat het voor je kan doen!

In hoeverre is coaching op het water ook geschikt voor mij persoonlijk?

Dat bekijken we natuurlijk samen bij de kennismaking. Coaching op het water kan vaak, maar niet altijd. Even los van het weer zijn er situaties waarin het (nu) niet verstandig is om te doen. Maar ook dan zijn er alternatieven op het water, bijvoorbeeld rustig roeien. Overigens kan coaching op het water bij tal van coachvragen, zoals energie en balans, beter omgaan met angstgevoelens, loopbaanvragen, leiderschap- en managementtrajecten en coaching gericht op persoonlijke effectiviteit, communicatie en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Proberen kan altijd!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar deze originele en bijzondere vorm van coaching, dan horen we dat graag. Kennismaken is vrijblijvend én kan vanzelfsprekend ook al óp het water. Laat het ons weten en we plannen iets in! Oh ja… wij regelen de supboards en andere benodigdheden.

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!