Het team stelt zich graag aan je voor…

Het is en blijft ‘mensenwerk’.

“Mijn uitdaging is om anderen weer in de eigen kracht te zetten en om te zien dat mensen de regie hebben (terugkrijgen) op het eigen leven.”

Else van Lier
Coach, trainer en adviseur

 

 

 

 

Else is de oprichter/grondlegger van Team what else. Na een aantal jaren werkervaring in verschillende organisaties en een steeds verdere focus op coaching en training, is Else in 2012 gestart met Coaching what else. wat een aantal jaren later dus Team what else. is geworden. De achtergrond en opleiding (bedrijfspsychologie en professioneel coach) in dit mooie vakgebied geven ontzettend veel bagage om personen en groepen te coachen en te trainen. Maar meer nog de kwaliteit en competentie van een positieve en mensgerichte aanpak, maakt het verschil!

Inmiddels heeft Else jarenlange ervaring in het coachen en trainen van individuen en teams.  Met name haar mensgerichte aanpak spreken bij veel klanten sterk tot de verbeelding!

Op het LinkedIn profiel van Else lees je meer over haar.

“Resultaatgerichte groei bij individu, team en/of organisatie is mijn drijfveer en samenwerken aan verbetering en vernieuwing is mijn grote energiebron.”

Job van Lier
Coach, adviseur en manager

 

 

 

 

Job is bij de opstart en groei van Coaching what else. altijd bezig geweest met het bedrijfsmatige/organisatorische deel van het bedrijf. Met zijn opleiding (marketing management en leidinggeven) en achtergrond in (zakelijke dienstverlening, sport & bewegen, management, marketing en veranderkunde), was het een hele logische vervolgstap om het dienstenpakket van ons bedrijf uit te breiden met advies en management. Hierdoor kunnen we onze klanten een completer aanbod bieden en op verschillende niveau’s in de organisatie helpen oplossen van actuele vraagstukken.

Oh ja… Coaching what else. werd door de toetreding van Job trouwens Team what else. en werd het dienstenpakket dus flink uitgebreid richting organisaties, management, veranderkunde en marketing.

Op het LinkedIn profiel van Job lees je meer over hem.