Eigentijdse en realistische kijk op vakgebied marketing

Het vakgebied marketing is de laatste jaren ongelooflijk veranderd. Alle nieuwe technologieën en methoden/modellen bieden ongekende mogelijkheden. Maar wat nu als je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je wilt enthousiast beginnen, maar je weet niet wat het meeste rendeert. Over nut en noodzaak kunnen we kort zijn: ieder bedrijf of iedere organisatie kan niet zonder marketing.

Marketingbudget optimaal besteed

De insteek van ons is pragmatisch en gebaseerd op de uitgangspunten van ‘low budget’ marketing. Dure campagnes verzinnen is niet de oplossing. Slimme aanpak en inzet van media en middelen is veel uitdagender. En voor de opdrachtgever… aanzienlijk goedkoper. Het resultaat; efficiënte besteding van je marketingbudget en het meeste rendement op je investering.

Overzicht programma
  • Maatwerk advies voor vernieuwende marketingstrategie
  • Pragmatische ondersteuning bij implementatie
  • (Door-)Starten met online marketing op basis van verdienmodel
  • Digital storytelling, is dat iets voor ons?
  • Positionering beter op orde?
  • Branding aanpakken (merkstrategie)
  • Customer journeys/ klantreizen in beeld (of business partner journey, employee journey of stakeholders journey)

Geen duur advies, maar een realistische aanpak die past bij de vraagstelling

De aanpak is pragmatisch. Je wilt liever morgen dan overmorgen starten met de nieuwe koers. Nog niet helder wat de koers moet worden? Dan beginnen we daar. Als de strategie deels of geheel wel al bekend is, dan is de vertaling naar de implementatie de logische stap. We toetsen dan eerst of de strategie geschikt is en vervolgens vertalen we dit naar de praktijk. Uiteraard samen met de mensen die het moeten doen!

Vernieuw je marketing aanpak

Met onze jarenlange ervaring in het vak marketing en de affiniteit voor online, ligt er bij Team what else. een stevige basis voor de aanpak van de marketing uitdagingen waar jij voor staat. Of het nu defensief of juist offensief is, graag denken we met jou mee om de ‘next step’ in marketing te zetten. Met focus op het resultaat, de output… maar wel met een aanpak die ook op lange termijn werkt.

Conversiegerichte online marketing

Graag leggen we uit hoe we bijvoorbeeld conversiegericht online marketing inrichten, waarbij een heldere link ontstaat tussen wat je er in stopt en wat het oplevert! Heel concreet; je bouwt een model dat precies en doelgericht adverteert net zo lang totdat het voldoende opbrengsten genereert.

De criteria bepaal je zelf, evenals het beschikbare advertentiebudget. De aantoonbare resultaten zijn vervolgens het bewijs dat het model goed geoptimaliseerd is. Het doet precies wat het moet doen. Nieuwsgierig?

Customer journeys; vertrekpunt voor je organisatie

Wij helpen bedrijven en organisaties ook met customer journeys (of andere vormen van ‘journey’ voor andere doelgroepen). Vanzelfsprekend ook zoals we werken; pragmatisch en resultaatgericht. Zodat jij er vandaag en morgen direct iets aan hebt! We werken met verschillende formats, afhankelijk van de situatie en de behoeften. Zo kan het al zijn dat een goede quick scan al enorm veel input voor verbetering oplevert. Het komt echter ook voor dat het traject grootscheepser wordt aangepakt. Meerdere sessies intern en extern, ook met echte klanten, uitgebreidere analyse en rapportage. Plus de vertaling/uitwerking naar een concreet verbeterplan, die zit er altijd bij. Met dit verbeterplan heb jij direct een nieuw vertrekpunt voor jouw organisatie. Op korte termijn snel resultaat en op langere termijn een goede structuur en stevige basis voor jouw bedrijfsvoering.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Team what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan 06 23 22 92 80 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: indicatie na kennismaking

offerte na kennismaking en intake

Categorie: Advies

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!