Medewerkers in de kracht en volop in de energie?

HRM en personeel advies op maat!

Staan jouw medewerkers volop in hun kracht en stralen ze energie uit? Of geldt dat maar voor een aantal mensen en zitten anderen in de ‘gevarenzone’. Personeel is voor bedrijven en organisaties vaak het grootste ‘kapitaal’. Uiteindelijk moet het team het doen! Wij helpen met gericht HRM en personeel advies op maat mee om jouw medewerkers inzetbaar, gemotiveerd en energiek te houden.

Maatwerk aanpak door HRM en personeel advies

Team what else. helpt met het vergroten van de inzetbaarheid en het verbeteren van de samenwerking. Gericht op het individu alsook op het team. Voor mensen die terug willen komen na korte of langdurige uitval en voor mensen die willen (door-)groeien. Door inzet van training en/of coaching wordt het rendement op jouw team verbeterd. Maar ook door advies op het gebied van voorkomen en verhelpen van uitval. En denk ook aan ons ‘coach de coach’ programma, waarbij de interne coaches uit jouw organisatie naar het ‘next level’ worden gebracht.

Overzicht programma
  • Toekomst proof team van medewerkers en leidinggevenden
  • Betere sfeer en betere samenwerking in je bedrijf/organisatie
  • Hogere klanttevredenheid door hogere medewerkerstevredenheid
  • HRM en personeel advies op maat

Klaar voor de volgende stap

De wereld verandert in razend tempo en bedrijven en organisaties veranderen mee. Of ze willen of niet… het moet. De dingen doen zoals ‘we dat altijd doen…’ werkt niet meer. Het is dus niet de vraag of we gaan veranderen, maar hoe? En gaan we in de weerstand of omarmen we de verandering en de daarbij horende groei en energie? Volop vragen, die niet eenvoudig te beantwoorden zijn.

Maatwerk aanpak leidt tot resultaat

De aanpak van Team what else. is altijd maatwerk. Natuurlijk zetten wij modellen, theorieën en technieken in die algemeen van aard zijn, maar de aanpak is altijd gericht op de specifieke situatie van het bedrijf of de organisatie. In overleg bekijken we wat de beste aanpak is. Tussentijds schakelen we geregeld met de opdrachtgever om het optimale resultaat te bereiken.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Investering

De investering is afhankelijk van de opzet en duur van het adviestraject. Wij maken vooraf altijd een heldere offerte en we factureren alleen datgene waar de opdrachtgever expliciet akkoord op heeft gegeven. Wel zo duidelijk en eerlijk!

Advies

Kosteloos adviesgesprek

Wil je weten of Team what else. de juiste partij is voor jouw organisatie/bedrijf, bel dan 06 14 64 02 25 of stuur een e-mail naar info@teamwhatelse.nl. Graag gaan we met jou het gesprek aan hierover.

Wil je meer weten over de diverse programma’s van Team what else. voor bedrijven en organisaties, lees dan verder op de site.

duur: indicatie na kennismaking

offerte na kennismaking en intake

Categorie: Advies

Advies?

Bel 06 23 22 92 80
Job van Lier

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!