Advies diensten

Advies is breed en adviseurs zijn er duizenden….

Waarom dan toch Team What Else. inzetten voor advies? En wat is advies eigenlijk? Wat heb je er aan? “Kunnen we dat niet gewoon zelf doen? En wat kost dat dan wel…?”

Terechte vragen! Maar belangrijker… wat levert advies op? Dat kan heel veel zijn. Als je als bedrijf of organisatie open staat voor advies. Als je bereid bent om zaken te veranderen. Niet om het veranderen zelf, maar om te verbeteren. Vraagstukken op het gebied van personeel, inzetbaarheid, vitaliteit, ziekteverzuim, organisatie- en bedrijfsprocessen, maar ook marktvragen over doelgroepen, ‘disruptive’ marktontwikkelingen, productintroducties, customer journeys en innovaties in de branche.

Team What Else. levert resultaat op. Samen met de opdrachtgever gaan we aan de slag om de vraag achter de vraag scherp te krijgen en duidelijke kaders aan te brengen. Je kunt immers niet alles in 1 keer aanpakken en je wilt ook dat je medewerkers mee gaan in de verandering. Juist daarom geven wij eigenlijk geen advies, maar helpen de opdrachtgever om zelf de antwoorden op de vragen te krijgen. Met een gedegen aanpak en jarenlange ervaring in commerciële en overheidsorganisaties, zien wij het als een uitdaging om verbeteringen in gang te zetten.

Wat je krijgt, is heel concreet. Een plan dat uitvoerbaar is, antwoord geeft op de (kern-)vraag en al op draagvlak in de organisatie kan rekenen. Hoe wij dat doen? Vooral met veel energie en positiviteit. En altijd resultaatgericht. Met een persoonlijke aanpak die past bij jouw vraag.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En wil je ook dat wij helpen met de implementatie van het advies, dan gaan we graag het gesprek aan over projectmanagement of (interim) management. Lees verder.

De expertise van Team What Else.

Wij hebben veel ervaring in diverse organisaties. De kennis die we daar hebben opgedaan, vormt de basis voor ons advies. In onderstaand overzicht vind je een aantal kennisgebieden waarover wij adviseren. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook!

  • HRM en personeel
  • Inzetbaarheid en werkplezier
  • Organisatie- en bedrijfsprocessen
  • Marketing
  • PR, media, branding
  • Verandertrajecten (= verbetertrajecten)
  • Innovaties in de branche

Graag maken we kennis om de wensen en uitdagingen te bespreken. Neem contact op als je verder wilt groeien met je bedrijf of organisatie!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!