Team What Else. zet je meer(/weer) in je kracht!

Waarom moet ik een coach inschakelen/ coaching inzetten?

Coaching zet je in, omdat je verder wilt! Je wilt groeien, je wilt meer energie, meer resultaat. Beter voor jezelf zorgen… Wat het ook is, samen met je coach kom je verder. We hebben hieronder een aantal situaties beschreven. Herkenbaar? Bij jezelf, je partner, je collega… Je herkent vast wel de voorbeelden uit je omgeving. Neem contact met ons op om te weten wanneer de coach jou of de ander kan helpen. Er zijn natuurlijk nog veel meer situaties denkbaar.

Je leven op de rit krijgen/houden

Vaak willen wij zo veel… carrière maken, fijne relatie, een rijk sociaal leven, een goede ouder voor je kinderen zijn, …. Dit kan ook, maar hoe vind je een zo goed mogelijke balans tussen je werk- en privéleven? Waar het vaak mis gaat, is dat die balans er helemaal niet is. Je werkt bijvoorbeeld te hard en te veel uren, zodat je in je privéleven (ook) stress en spanning gaat voelen. Het kan ook nog zijn dat je genoeg tijd maakt voor werk en voor privé, maar dat je er zelf bij inschiet. Neem je tijd om te sporten? Om je relaties met vrienden of vriendinnen te onderhouden? Team What Else. helpt jou om meer in je eigen kracht te staan waardoor je jouw leven nog meer in eigen hand gaat nemen. Hoe? Lees verder!

Meer in je kracht als leidinggevende

Je bent leidinggevende en je draagt de verantwoordelijkheid voor het resultaat en het welzijn van je team. Zeker in het begin van je carrière als leidinggevende is het een hele kunst om balans te vinden voor jou, je team en de belangen van de organisatie. Zonder dat je het resultaat uit het oog verliest. Coaching en training zijn hierbij bewezen effectief en ook nog eens leuk om te ervaren. Je groeit als manager, maar ook als persoon. Je komt meer in je kracht te staan. Je voelt meer energie en het resultaat van je inspanningen wordt groter. Hoe? Lees verder!

30-er dilemma of midlife crisis overleven?

Rond je dertigste ga je over allerlei belangrijke levensvragen nadenken. Veel dertigers worstelen met dilemma’s op een aantal belangrijke levensgebieden zoals werk, privé, kinderwens, relatie etc. Vragen zoals; ‘Is dit wel echt de baan die bij me past?’ of ‘Wat wil ik nu met mijn leven?’ of ‘Wil ik eigenlijk wel kinderen?’ Je vraagt je af wat de beste keuze is om te maken. En je kunt pas een keuze maken als je echt van jezelf weet wie je bent, waar je voor staat en wat je echt wilt. Team What Else. kan jou ondersteuning hierbij bieden. Hoe? Lees verder!

Van burn-out naar flow!

Opeens is de emmer volgelopen. Je lichaam en geest gaven je al veel eerder waarschuwingssignalen, maar deze werden steeds genegeerd. Je bent nu ontzettend moe, de accu is leeg en je lijkt niks meer te kunnen. Je bent opgebrand. Vervolgens is de belangrijkste vraag: hoe kom ik uit mijn burn-out? Je komt niet zomaar van een burn-out af. Je moet er rekening mee houden dat de behandeling van een burn-out langer dan enkele weken duurt. Team What Else. helpt jou om bewust te worden van patronen die in jaren zijn ontstaan. Door verandering te brengen in deze vastgeroeste patronen , ga je meer de energie voelen en effectiever handelen. Je komt weer in je eigen kracht te staan. Dit mooie en verrijkende proces vraagt even tijd, maar uiteindelijk kom je er sterker uit door coaching! Hoe? Lees verder!

Inspiratie

Wat zegt jouw hart?
De geur van versgebakken brood
De kleuren van het ochtendrood
De eerste zonnestralen op het terras
Op een plaid in het hoge gras
Momenten van geluk

Maar kun je er eigenlijk wel van genieten
Of heb je het te druk
Druk met moeten
Druk met jezelf
Druk met anderen
Druk met vroeger

Angst voor verlies
Angst voor minder
Angst voor anders
Angst voor later

Maar wat wil je nou eigenlijk echt?
Wat zegt jouw hart?
Laat ‘m kloppen
Ontdek je passie Voorgoed
Wacht niet langer
Geef jezelf de ruimte
Doe de dingen
Waar jouw hart van gaat zingen!

Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?

Vragen? Tips... tops? Laat het ons weten!